Antivirus kodlamama nasıl reklam yapabilirim?

Emre447

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, 13 yaşındayım abilerim ablalarım ben bir antivirüs kodladım, sizlere sunmak istiyorum konuyu.

Reklam gibi şeyler yapmaya param yeterli olmadiği için konu açtım. Bir de benim kullandığım bilgisayar emanet olarak geçici olarak 1 adam verdi.

Neyse asil konuya gelelim, reklam nasıl yapabilirim? Desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum.
Bildiğim diller: C#, C++, Python, JavaScript, HTML, PHP.

Merhaba, 13 yaşındayım abilerim ablalarım ben bir antivirüs kodladım, sizlere sunmak istiyorum konuyu.

Reklam gibi şeyler yapmaya param yeterli olmadiği için konu açtım. Bir de benim kullandığım bilgisayar emanet olarak geçici olarak 1 adam verdi.

Neyse asil konuya gelelim, reklam nasıl yapabilirim? Desteklerinizi önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle uygulamanın ne vadettiği ve diğer antivirüs uygulamalarından farklı olarak olan herhangi bir bileşeni varsa bunun ne olduğu hakkında bir video editi yapıp YouTube, Instagram, bazı forumlarda tanıtabilirsin.

Elinin altında bilgisayar yok ise yakınında ki bir internet kafede yapmayı deneyebilirsin.

AV kodlamak ve geliştirmek basit bir iş değil. Açık kaynak kütüphanelerden yararlanıp sadece hash taraması yapmak AV mantığına uygun değil.

Geliştirdiğiniz yazılım sezgisel tespite sahip mi? Güncelleştirilebilir veritabanı modülleri barındırıyor mu? Aktif koruması var mı? Yapılan dosya işlemlerini takip ediyor mu? Hangi sistem katmanında çalışıyor? Normal bir yazılım gibi erişim kısıtlaması ile çalışıyorsa zaten AV değildir o.

Bu iş tek kişi ile olmaz, onlarca hatta yüzlerce kişinin bir araya gelip kendini koruyabilen, sızmaya ve rootkitlere karşı self-defence özelliği olan, güncel kalabilecek, müşterilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek bir ürün çıkarması gerek. Tek kişi ile ancak lise projesi tarzında bir ürün yapılabilir. Reklam yapmaya gerek olduğunu sanmıyorum, Github üzerinden paylaşıp becerilerinizi sergilemeniz daha yararlı olur. Zira böyle bir uygulamanın, piyasadaki devleri geçtim nadir tercih edilen AV çözümleri olan Zoner AntiVirus gibi çözümlerin bile önüne geçmesi için yılların deneyimi gerek.

Av kodlamak ve geliştirmek basit bir iş değil. Açık kaynak kütüphanelerden yararlanıp sadece hash taraması yapmak av mantığına uygun değil.

Geliştirdiğiniz yazılım sezgisel tespite sahip mi? Güncelleştirilebilir veri tabanı modülleri barındırıyor mu? Aktif koruması var mı? Yapılan dosya işlemlerini takip ediyor mu? Hangi sistem katmanında çalışıyor? Normal bir yazılım gibi erişim kısıtlaması ile çalışıyorsa zaten av değildir o.

Bu iş tek kişi ile olmaz, onlarca hatta yüzlerce kişinin bir araya gelip kendini koruyabilen, sızmaya ve rootkitlere karşı self-defence özelliği olan, güncel kalabilecek, müşterilerin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek bir ürün çıkarması gerek. Tek kişi ile ancak lise projesi tarzında bir ürün yapılabilir. Reklam yapmaya gerek olduğunu sanmıyorum, GitHub üzerinden paylaşıp becerilerinizi sergilemeniz daha yararlı olur. Zira böyle bir uygulamanın, piyasadaki devleri geçtim nadir tercih edilen av çözümleri olan zoner antivirus gibi çözümlerin bile önüne geçmesi için yılların deneyimi gerek.

Geliştirdiğiniz yazılım sezgisel tespite sahip mi? + evet sahip.
Aktif koruması var mı? + evet var.
Yapılan dosya işlemlerini takip ediyor mu? + evet takip ediyor.
Hangi sistem katmanında çalışıyor? + System katmanında çalışıyor.

Testlerimizde, Avast'dan daha iyi olduğu görülmüştür.

Öncelikle uygulamanın ne vadettiği ve diğer antivirüs uygulamalarından farklı olarak olan herhangi bir bileşeni varsa bunun ne olduğu hakkında bir video editi yapıp YouTube, Instagram, bazı forumlarda tanıtabilirsin.

Elinin altında bilgisayar yok ise yakınında ki bir internet kafede yapmayı deneyebilirsin.
İzlenmez boşuna tanıtırız

Geliştirdiğiniz yazılım sezgisel tespite sahip mi? + evet sahip.
Aktif koruması var mı? + evet var.
Yapılan dosya işlemlerini takip ediyor mu? + evet takip ediyor.
Hangi sistem katmanında çalışıyor? + System katmanında çalışıyor.

Testlerimizde, Avast'dan daha iyi olduğu görülmüştür.

İzlenmez boşuna tanıtırız.

Yahu hocam olumsuz düşünmeyin, ya izlenirse?

Güzel bir youtube video ile tanıtım yaparsan neden olmasın şuan direk kurma taraftarı değilim ama güzel bir sunum yaparsan neden olmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı