Ben önceden Kaspersky Free kullanıyordum ama süresi dolduğu için su anda kullanamıyorum çok iyi bir uygulamaydı. Son zamanlarda bilgisayarımda bir yavaşlama var virus olabilir olmasa bile bilgisayarımı korumasız bırakmak istemiyorum. Sizce Avast indirilir mi? Önerileriniz nelerdir?
Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar.
DİKKAT; ne kullanırsanız kullanın, ayarları ve program özelliklerini öğrenmeniz çok yararlı olur. Kullanıcı hatası yüzünden virüs bulaşması çok kez görülen bir durum. Mesela her çıkan soruya okumadan cevap vermek gibi, 10 saniyelik okumayı pas geçip sonra sistemde virüs var diyorlar.
Hocam ben hiçbir yerde ücretli olanların bilgi çalmadığını gösteren bir makale vb birşey bulamadım.
Eğer bilgi çalmadığından emin olduğunuz bir program varsa ilgili delili link atarsanız memnun olurum.
Ayrıca comodo fanı olmamakla beraber sektördeki yerini az biraz biliyorum, avast benzeri bir durumları olduğunu sanmıyorum.
Hocam ben hiçbir yerde ücretli olanların bilgi çalmadığını gösteren bir makale vb birşey bulamadım.
Eğer bilgi çalmadığından emin olduğunuz bir program varsa ilgili delili link atarsanız memnun olurum.