Antivirus Programı Önerisi

Bilgisayarıma ne kurayım şimdi?

Bir tek bu yeter mi yoksa yukarıda yazdıklarınızı da kurmalı mıyım? Ayrıca CIS'nin ne olduğunu anlamadım.

Bir tek bu yeter mi yoksa yukarıda yazdıklarınızı da kurmalı mıyım? Ayrıca CIS'nin ne olduğunu anlamadım.
Onları kurmanıza gerek yok, sadece Kaspersky kurun yeter.

CIS, Comodo Internet Security' dir. Ortalama bir bilgisayar kullanıcısına onu önermem.

Bitdefender, Kaspersky, Norton gibi üst seviye denilebilecek yazılımlar arası fark var mı?

Haliyle var tabi. Fark olmasa farklı firmalar ürün çıkarmaz gelişmeye devam etmezdi
Mesela hepsi secure connection veriyor ama hotspot kullanıyor, benzer özellikler. Database olarak Kaspersky en önde olanı sanırım, Bitdefender da arayüz olarak cezbediyor

Kaspersky ve diğer tüm antivirüsler kullanıcıların verilerini topluyor. Windows Defender tehlikeli sularda yüzmezseniz yeterli. Verilerinizi şirketlerin sunucusunda depolandırmayı (ve satılmasını) göze alıyorsanız kurun. Kaspersky free kullanırken veri topladığına bizzat netstat -an yazarak şahit oldum. Bağlantı gönderilen sunucunun IP ve whois bilgisinde "Kaspersky Lab." yazısını görünce de direk sildim. Bu topladıkları veriler özel bilgileriniz de olabilir virüs bilgileri de.

Güldürdün, KSN'e bağlandığın için orada olmuş olmasın Allah bilgisiz kullanıcıdan uzak tutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…