Çözüldü antiX Linux sysvinit ve runit arasında ne fark var?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YLDRM_BYZD

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, Samsung NC 110 laptopum var parçaları ise, 2 GB DDR3 RAM, Intel atom N570 1.66 GHz 4 çekirdekli işlemci, Intel graphic Media accleator 3750 ekran kartı, Hitachi 300 GB HDD var. Şimdi ben buna MX Linux fluxbox X86 kırmuştum ama pişman oldum ve daha iyi olan antiX Linux'u kurmak istiyorum. Ancak sitede antiX Linux sysvinit Full ve antiX Linux runit Full sürümü var. Bu ikisi şey gibi mi yani KDE, Xfce veya GNOME gibi bir şey mi? Eğer öyle ise bu bilgisayar için hangisi daha iyi olur? Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
İnit sistemi farkı. Sizi günlük kullanımda etkileyecek bir şey değildir ancak runit öneririm. Runit en performanslı init sistemidir. İnit sistemleri bilgisayarın açılmasından kapanmasına kadar açık kalır ve arkaplan hizmetlerini yönetirler.
İnit sistemi farkı. Sizi günlük kullanımda etkileyecek bir şey değildir ancak runit öneririm. Runit en performanslı init sistemidir. İnit sistemleri bilgisayarın açılmasından kapanmasına kadar açık kalır ve arkaplan hizmetlerini yönetirler.

Çözüm
Teşekkürler hemen runiti yüklüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı