Antminer L7 ile Ethereum kazılır mı?

anadolugenci

Centipat
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
43
Arkadaşlar antminer L7 adında bir cihaz ile karşılaştım ve piyasadaki cihazların neredeyse 3 katı performanslı olduğunu gördüm.
Ama bu asic ile Ethereum kazılabiliniyor mu bilmiyorum.
Bayağı bir araştırdım ama ETC kazabildiğini görmedim. Kendi sitesinde ETC yazıyor ama çoğu yerde Dogecoin ve litecoin kazabileceğini gördüm.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
Büyük ihtimal hayır. Zamanında kendim de merak edip bakmıştım ama ETH ile alakalı bir şey bulamadım. Cihaz ilk çıktığında da LTC ve Doge olacak diyorlardı sadece. Ki zaten 9500 MH/s ile ETH üzerinden ayda 13 bin Dolar gibi bir para kazanılır. Cihaz zaten 28 bin Dolar üzerinden satılıyor. Buda yaklaşık 2 ayda amorti demek. Çok büyük kazanç.

Bence Doge kazmakta karlı ama kişiye kalmış.

Bu arada ETC'de Ethereum Classic oluyor onun fiyatını da biliyorsunuzdur. Belki o kazılıyordur karıştırmış olabilirsiniz.
 
Büyük ihtimal hayır. Zamanında kendim de merak edip bakmıştım ama ETH ile alakalı bir şey bulamadım. Cihaz ilk çıktığında da LTC ve Doge olacak diyorlardı sadece. Ki zaten 9500 MH/s ile ETH üzerinden ayda 13 bin Dolar gibi bir para kazanılır. Cihaz zaten 28 bin Dolar üzerinden satılıyor. Bu da yaklaşık 2 ayda amorti demek. Çok büyük kazanç.

Bence Doge kazmakta karlı ama kişiye kalmış.

Bu arada ETC'de Ethereum Classic oluyor onun fiyatını da biliyorsunuzdur. Belki o kazılıyordur karıştırmış olabilirsiniz.

Yanıtın için teşekkürler.
Büyük ihtimalle dediğin gibi ETC kazamıyor maalesef.
DGB+DOGE de ayda 1500 dolar gibi para veriyor ve bu E9'a göre çok az.
Cihazı 12800 dolara kadar bulabildim 0 şekilde.
Ancak ayda 1500 dolar az gibi. Onun yerine E9 alıp 2miners havuzunda ETH kazmak daha mantıklı geliyor bana. Ayda 4500 Dolar getirisi var. Ve fiyatı da 1500 dolar civarında (2.el).
Ethereum Classic kazabildiğini de görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı