Merhaba. 3. ayıma giriyorum sporda. 2. ay bana yeni bir program verdiler lakin memnun değilim bu programdan. Çok saçma. Adam akıllı bir program önerir misiniz? Rezalet bu. Hatta programı aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. 3. ayıma giriyorum sporda. 2. ay bana yeni bir program verdiler lakin memnun değilim bu programdan. Çok saçma. Adamakıllı bir program önerir misiniz? Rezalet bu. Hatta programı aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
ChatGPT'ye detay verdikten sonra kral bir program yapıyor ben ona nazaran çalışıyorum ve bildiğim hareketleri de ekliyorum. Yani 1 günde atıyorum omuz biceps bacak çalışıyorsam o bana her bölge için 3 4 hareket öneriyor. Extra halim kalırsa fix yaptığım hareketleri ekliyorum. Protein takibi vb. Hepsini yapay zekaya yaptırıyorum ama ücretli versiyonunu kullanıyorum farklılıklar olabilir.
Merhaba. 3. ayıma giriyorum sporda. 2. ay bana yeni bir program verdiler lakin memnun değilim bu programdan. Çok saçma. Adam akıllı bir program önerir misiniz? Rezalet bu. Hatta programı aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Fenasal kötü programmış, kendi programınızı oluşturabilirsiniz sevdiğiniz hareketleri koyarak ve sevdiğiniz spliti seçerek hocam. İlla hazır olacak derseniz jeff nippard'ın programları güzel ama paralı. Bende korsanı var atabilirim.
Fenasal kötü programmış, kendi programınızı oluşturabilirsiniz sevdiğiniz hareketleri koyarak ve sevdiğiniz spliti seçerek hocam. İlla hazır olacak derseniz jeff nippard'ın programları güzel ama paralı. Bende korsanı var atabilirim.