Antrenman Program Önerisi

canererten96

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 sene önce vücut geliştirmeyi bıraktım ve tamamen basketbola yöneldim. 80 kiloydum ve baya iyi durumdaydım. Şimdi ise 65 kilo. Yazın her gün boşum. Köydeyim ve oksijenin bol olduğu 1000 metre gibi bir rakımda antrenman yapıp akciğer kapasitesini geliştirmek ve irileşmek istiyorum. Eylül ayında futbol maçlarım da var bire birde ayakta kalan o sağlam adama dönüşmek istiyorum.
Bildiğiniz herhangi antrenman programı var mı? YouTube'da karmaşık şekilde, hepsinden ilham alıp halletmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Link paylaşırsanız da fena olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam koyde yasiyorum dedin. Spor salonu veya ekipmanin var mi ?
3 ay kadar köyde olacağım. 40 kilo dumbell setim var, ayrıca gerekli antrenman kulakları atlama engelleri gibi kondisyon ekipmanlarım da var. 2014-2016 arasında sıkı şekilde vücut geliştirme yaptım ve bıraktım. Yazın okul döneminde tekrar döneceğim köyde kendimi hazırladıktan sonra.

Baslangic olarak haftalik buyuk kaslara 12 set (4 hareket 3 er set veya 3 hareket 4 er set ) kucuk kaslara 9 set (3 hareket 3 er set) yapabilirsin. Mumkun oldugunca cesitli hareketler secmeye calis. Tekrar araligin 6-12 arasinda olsun. Beslenmeyi az cok biliosundur zaten daha once yaptıysan. Buyuk kaslar : gogus,sirt,bacak,omuz kucuk kaslar:biceps,triceps,karin,bilek

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı