Antrenman programı önerisi

soloxsy3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, haftada 5 gün spor salonuna gidiyorum 1 aydır. Şimdi 1 aylık ısınma dönemim bittiği için yeni program hazırlayacağım fakat nasıl hazırlasam anlamadım, ben de size sorayım dedim. Bu kriterlere göre yardımcı olursanız sevinirim: Perşembe ve pazar dinlenme. Çarşamba ya da cuma kardiyo. 1 kas grubu haftada 2 gün olacak ve hareketleri isterseniz yazın ama ben onları hallederim, hareketleri yazmak istiyorsanız şöyle yapsanız iyi olur: Örnek olarak pazartesi ve çarşamba göğüs günleri ise bu günlerde aynı hareket olmasın farklı farklı hareketler olsun yani, pazartesi pec fly varsa çarşamba olmasın. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu program güçlenmek için güzel, lakin biraz uzun sürüyor(1.30,2 saat kadar), sadece antrenmana odaklanmanız gerekli oyüzden, bir göz atın derim.
1746957123007.png
1746957114772.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Beslenmen güzel olursa clean bulk yaparsan iyi kütle koyarsın, yemezsen büyüyemezsin.

Doğru diyorsun zaten öyle de yapıyorum, şekeri artık çok kullanmıyorum paketlenmiş çoğu şeyi yemiyorum ama kilo almamda sıkıntı var biraz, şu an 175cm boyum ve 65 kiloyum hedefim 70 ama nedense hayvan gibi yesem bile kilo alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru diyorsun zaten öyle de yapıyorum, şekeri artık çok kullanmıyorum paketlenmiş çoğu şeyi yemiyorum ama kilo almamda sıkıntı var biraz, şu an 175cm boyum ve 65 kiloyum hedefim 70 ama nedense hayvan gibi yesem bile kilo alamıyorum.

Kalori hesaplaması yapmanız gerekli o zaman.

Arkadaş daha 1. ayını yeni doldurmuş bu program bu zamanlarda arkadaşa fazla ağır gelebilir.

Evet zorlayabilir kişiden kişiye haklısın, setlerde oynama yapılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı