Taqi Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Muhasebe,vergi,fatura,şirket tarzı konularda etiketleyebilirsiniz Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 7 Ağustos 2024 #1 Merhaba yaşım 21, boyum 1.75 kilom 88. Boyuma göre kilom kaç olmalı, tahminimce ve önerebileceğiniz antrenman programı var mı?
Merhaba yaşım 21, boyum 1.75 kilom 88. Boyuma göre kilom kaç olmalı, tahminimce ve önerebileceğiniz antrenman programı var mı?
zetnikov Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 733 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 Once fullbody programiyla baslarsin. Kaslari acarsin hazirlarsin bu sekilde baslangicta ufak ufak hareketleri ogrenirsin fikir sahibi olursun kavrarsin. Daha sonra birkaç ay gecince diger split programlari deneyebilirsin. Ben tek tek ustumde deniyorum şu an splitleri.
Once fullbody programiyla baslarsin. Kaslari acarsin hazirlarsin bu sekilde baslangicta ufak ufak hareketleri ogrenirsin fikir sahibi olursun kavrarsin. Daha sonra birkaç ay gecince diger split programlari deneyebilirsin. Ben tek tek ustumde deniyorum şu an splitleri.