Trendyol'da 50 liralık kuponla birlikte 250 civarına denk geliyor.. Gayet ucuz, kırtasiyeci arkadaşıma yazdım onlarda 290 liraymış.Aktif için amazonda 2019 baskını buldum. Daha günceli mevcut mu?
Teşekkürler.
Trendyol'da 50 liralık kuponla birlikte 250 civarına denk geliyor.. Gayet ucuz, kırtasiyeci arkadaşıma yazdım onlarda 290 liraymış.Aktif için amazonda 2019 baskını buldum. Daha günceli mevcut mu?
Teşekkürler.
Amazonda üçdörtbeş ile beraber indirim ile 525₺ oluyor. Ayrıca amazonda 1 günde geliyor. Ancak aktif geometri 2019. Bir sorun olur mu?Trendyol'da 50 liralık kuponla birlikte 250 civarına denk geliyor.. Gayet ucuz, kırtasiyeci arkadaşıma yazdım onlarda 290 liraymış.
Sanmıyorum aynı konular.Amazonda üçdörtbeş ile beraber indirim ile 525₺ oluyor. Ayrıca amazonda 1 günde geliyor. Ancak aktif geometri 2019. Bir sorun olur mu?
Dostum görmemen doğal o zaman. Geometri tarih gibi bir ders değil. Konuyu çalıştım gidim sorusunu çözeyim diyemezsin.Hiç geometri testi çözmedim zaten. Sadece derslerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.