Antwerp 2022 jetonu nasıl gümüş yapılır?

Meydan okuyanlar aşamasında seçimleri kaçırdıysanız elmas yapamazsınız. Ama hâlâ altın yapma şansınız var. 3 mücadeleyi tamamlayınca gümüş, 6 mücadeleyi tamamlayınca altın, 9 mücadelenin hepsini tamamlayınca elmasa yükseliyor jeton.
mücadele derken rekabetçimi bide kazanak şartmı ve yoldaşta olurmu

Mücadele derken rekabetçi mi? Bir de kazanmak şart mı? Ve yoldaşta olur mu?

Hayır, bir şey oynamayla yükseltilmiyor bu jeton. Hangi takımlar tur atlayacak, hangi takım maç kazanamadan elenecek vs. gibi seçim görevleri var. Jetona tıklayıp ardından jeton mücadelerine tıklarsanız görevler gözükür.

CS:GO'da antwerp 2022 coin aldım ama nasıl altın gümüş ve elmas yapacağımı bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda detaylı anlatılıyor bir izleyin isterseniz.

Hayır, bir şey oynamayla yükseltilmiyor bu jeton. Hangi takımlar tur atlayacak, hangi takım maç kazanamadan elenecek vs. gibi seçim görevleri var. Jetona tıklayıp ardından jeton mücadelerine tıklarsanız görevler gözükür.
gördüm teşekkürler
Hayır. Madalya görevlerini yapmanız lazım. Örnek ön elemeden kim namağlup çıkar ya da kimler turu geçer önceden tahmin etmeniz lazım maçları.
teşekkürler
Hayır. Madalya görevlerini yapmanız lazım. Örnek ön elemeden kim namağlup çıkar ya da kimler turu geçer önceden tahmin etmeniz lazım maçları.
yani şansa bala mı yükseltiliyor

Yani şansa bala mı yükseltiliyor?

Hangi takımın ne yapacağı, nasıl oynayacağı hakkında bir bilginiz yoksa YouTube'da bu konu hakkında bilgisi olan kişilerin videoları var. Onların seçimlerinin aynısını yapabilirsiniz. Tabii ki kesin tutacak diye bir şey yok ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı