Anunnaki Gamepad Test sonuçları

Zego00

Centipat
Merhaba,
Hepsiburada üzerinden bu Gamepad'i aldım. Fakat gametester testine soktum internetten araştırdığım kadarıyla sonuçlar resimde %13 olanı hızlı yaptım diğer düşük rakamlı olan sonucu da yavaş bir şekilde yaptım bu değerler çok mu yüksek iade işlemi başlatayım mı? FIFA 24 için almıştım saygılarımla.

Merhaba,
Hepsiburada üzerinden bu Gamepad'i aldım. Fakat gametester testine soktum internetten araştırdığım kadarıyla sonuçlar resimde %13 olanı hızlı yaptım diğer düşük rakamlı olan sonucu da yavaş bir şekilde yaptım bu değerler çok mu yüksek iade işlemi başlatayım mı? FIFA 24 için almıştım saygılarımla.
Burdaki sonuçtada daire içerisinde çok yavaş bir şekilde döndürmeye çalıştım böyle bir sonuç geldi.

en son ve çok ama çok yavaş yapıp daire içinde tutmaya çalıştığım son test umarım aldığım gamepad iyidir. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_14.png
    Screenshot_14.png
    84,9 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    79,5 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    79,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Oyunda test edin problem yaşamıyorsanız kalsın. Analog testi iyi görünüyor ayrıca.
Hocam bu testi analogları yavaş döndürerek mi yapmak lazım yoksa hızlıca mı? Bir ara konu açmışlar :
yani burda yazılan dairenin içinde yavaşça döndürmemizi söylüyorlar.
Birde gamepad'in titreşimi yok sanırım.

Hocam bu testi analogları yavaş döndürerek mi yapmak lazım yoksa hızlıca mı? Bir ara konu açmışlar :
yani burda yazılan dairenin içinde yavaşça döndürmemizi söylüyorlar.
Birde gamepad'in titreşimi yok sanırım.
Normal hızda çevirin bir oyunda ne kadar hız kullanıyorsanız?

Normal hızda çevirin bir oyunda ne kadar hız kullanıyorsanız?
Şimdi normal hızımı bilmiyorum yani bazen hızlı bazen yavaşım fakat bu teste böyle hafif hızlı şekilde tam 1 tur attım dairenin içinde olacak şekilde. (Çok da fazla hızlı değil ama)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    83,7 KB · Görüntüleme: 99

Technopat Haberler

Geri
Yukarı