Hata değerleri XBOX koluna göre ortalamadan %2-3 daha fazla fakat herhangi bir absürt taşma durumu görünmüyor. Yani oynarken hissedebileceğiniz bir sıkıntı yok.
%20 üzerine çıkmadığı sürece stick drift başlamaz kabul edilebilir.
Bu testteki yüzde değeri çemberin tam sınırına ne kadar uzakta olduğunuzu ölçer yani stick drift ile burada çıkan yüzde değerinin mantıklı bir bağı yok. Arkadaş testi yanlış anlamış olabilir.Ben Elite Series 2 kullanıyorum ve Average Error %11 ama stick drift var. Ayrıca konu sahibinin değerleri gibi.
O değerlerin pek bir önemi yok doğrusu çünkü yanlış ölçüm şekli.Bana kalırsa pek normal değil hoca.
Normal falan değil hocam normallerde axıs bu sekıl sabıt kalması gerekırken arkadasınkinin hepsi farklı ekstra olarak AVG error kısmıda normal değil duzgun konsollar genelde 1 veya 0.5 oluyor.
Eki Görüntüle 2556709
Ölü bölge böyle ölçülmüyor hocam. Normalde gamepad değerleri ne ise gene o çıkmış ama ölü bölgeyi düzgün temsil etmiş olmuyor.
Bu testteki yüzde değeri çemberin tam sınırına ne kadar uzakta olduğunuzu ölçer yani stick drift ile burada çıkan yüzde değerinin mantıklı bir bağı yok. Arkadaş testi yanlış anlamış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.