Anycast M9 Plus TV'ye bağlanma sorunu

Jerema97

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda bir Anycast M9 Plus aldım.
Bilenleriniz vardır belki telefonun ekranını televizyona yansıtıyor.
Garip bir sorunum var. Anycasti ilk taktığımda çalıştı, görüntü almayı başarabildim.
Sorun bundan sonra başladı.. uyduyu takmak için cihazı çıkarttım. tekrar taktığım ise HDMI görüntüsü alamadım.

Aradan 5-6 saat geçtiğinde tekrar taktım bu sefer almayı başardım.
Televizyonumda 1 HDMI girişi olduğu için oraya takıyorum. Bir de USB girişi var.

Bu cihazı çıkarttığımda ve sonra tekrar takmaya çalıştığımda neden görüntü gelmiyor?
Neden 5-6 saat beklemek zorundayım? :/ üzerinde sadece mavi ışığı var.

Şarj aletleriyle denedim güç alımını ama olmadı. İnternetten 20 TL'ye HDMI çoklayıcı aldım hem uyduyu hem de Anycast'i taktım gene olmadı. sorun ne? İnternette bununla ilgili hiçbir şey yok. öneriniz var mı kablo, vs?
anycast-.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer bir sorunda ben yaşıyorum televizyona bağlıyorum her şeyi ayarlıyorum çalışıyor ama aşırı donma ve kasma oluyor YouTube'dan video açıyorum donuyor ses sonradan geliyor görüntüde bozulmalar oluyor vs bazen arkadaşın bahsettiği gibi bir türlü eşleştirme yapamıyorum

mira screen g7 4k bir de şu markayı alıp denemek istiyorum sorunun neden kaynaklandığını bilen yardımcı olabilir mi bir de bu marka modeli tavsiye eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı