Anycubic i3 Mega S vs Ender 3 V2

Arda1927

Decapat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 3D yazıcı almak istiyorum ancak Anycubic i3 Mega S ve Creality Ender 3 V2 arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Genel olarak baskı boyutuna önem veriyorum. Bunun yanında esnek baskı, filament sensörü ve baskı kalitesine de önem veriyorum ancak karşılaştırma için fazla kaynak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sadece sesi bile almamak için yeterli.
V2 daha güncel bir makine, bu aralar favori ürün V2. Filament sensörü sonradan da eklenebilen bir şey. Ender 3 ve sonrasında çok daha yaygınlaştı Creality, daha fazla kaynağa ulaşabilirsin, bilgi ve parça olarak.
 
Son düzenleme:
Bende almayı düşünüyorum ama mega i3 s bence daha iyi hem kurulum açısından hem de kullanış açısından farklarına gelirsek yumuşak, esnek baskılar almak istiyorsan i3s alman gerek ama i3s in eksileri ise motor sürücüleri daha eski olduğu için 50 60 dB ses veriyor ortama ama ender 3 v2'nin motor sürücüleri daha güncel olduğu için böyle bir sorun yok tablaya gelirsek de i3s in tablası ödül almış bir tabla yani daha önde sadede gelirsek ses senin için çok önemli değilse i3s daha iyi bir ürün.
 

Geri
Yukarı