Anycubic Photon M3 Premium vs Phrozen Mighty 8K

Elegoo F/P ürünlere sahip, ihtiyaçlarına uygun olan modelleri araştırabilirsin, belki Elegoo Saturn 3 Ultra beklentilerini karşılar.
Elegoo’yu inceledim, hatta şu videoyu bir kaç sefer izlemişimdir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat genel anlamda globaldeki videoları izlediğimde biraz daha elegoo’dan uzaklaştım, kötü değil kesinlikle ama üzerine biraz daha koyup “build quality” olarak daha iyi bir şey alayım dedim.

O yüzden phrozen anycubic gibi markalara yoğunlaştım hocam, eğer bahsettiğim skalada bir öneriniz varsa da değerlendirebilirim. Örneğin Anycubic Photon M3 Max daha mantıklı olur gibi vs.

Yanıtınız için tekrardan teşekkürler.

Rica ederim. SLA benim özel ilgi alanıma girmediği için spesifik bir önerim yok, FDM printer incelemelerinin arasına SLA incelemesi koyan Youtube sitelerinde genelde karşılaştığımdan ve 12K çözünürlükte olduğundan aklımda kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu Ultrası.

Rica ederim. SLA benim özel ilgi alanıma girmediği için spesifik bir önerim yok, FDM printer incelemelerinin arasına SLA incelemesi koyan Youtube sitelerinde genelde karşılaştığımdan ve 12K çözünürlükte olduğundan aklımda kalmış.

Bu Ultrası.

Ürünü inceledim ürün baya iyi ve uygun fiyatlı, tek sorunu ürünün piyasada olmaması. Ön sipariş oluyor ama onda da bir ay sonraya geliyor.

Arada kaldım, beklesem mi yoksa phrozen mighty 8k mı alsam bilemedim.

Bu arada anycubic her yerde övülen tavsiye edilen 3D printer’ını öldürme kararı almış, discontinued olduğuna dair resmî bir mail aldım anycubic’ten. Almayı düşünenler için paylaşayım:

IMG_0596.jpeg

Nihai sonuç:
Phrozen mighty 8K + phrozen cure and wash + filament konusunda malzeme kalitesi için çok kararsız kalsam da,

Elegoo satürn 3 Ultra 12K + wash & cure + filament + artilery sidewinter X2 + filament.

Satın aldım yaklaşık 12-13 bin lira da cebimde kaldı, satürn 3 Ultra bir ay sonra teslim edilecek ama deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım.

Tek sla temizleme konusunda yorucu olabilir diye düşündüğüm için bir FDM ile destekledim.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim, umarım mantıklı seçimler olmuştur.

3D tekno market satıcısından aldım sağ olsunlar bazı malzemelerde indirim uyguladılar yaklaşık 2 bin lira kadar fiyat düşüşü oldu sonuç olarak 39.941 liraya tüm işimi çözmüş oldum.

Rica ederim.

FDM için elegoo neptune 4 ya da 4 Pro da olabilirdi aslında, yeni makine ama kağıt üzerinde gayet iyi. Benim ilgimi çeken yanı hız kısmı.

3D tekno market zaten elegoo distribütörü.

Sessizlik konusunda Artilery'i çok met ettiler o yüzden bu şekilde ilerledim artık gelince ne kadar sessizmiş öğreneceğim :D

Düzenleme: Hocam şimdi tekrar inceledim de, o da ön siparişmiş benim o kadar sabrım kalmadı, ben FDM'i bile beklerken bir şeyler öğreneyim diye aldım :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı