AOC 144 Hz monitör bir anda kapanıyor

Tahmaz2828

Femtopat
Daha fazla  
  • İşlemci: i7 10700K.
  • Ekran kartı: RTX 2070 Super Ultra FTW3 + EVGA.
  • Anakart: Z490-A GAMING.
  • RAM: 2x8 16 GB 3200MHz.
  • 360mm sıvı soğutma.
  • PSU: 700W Cougar.
  • Monitör: 144 Hz AOC 27.
  • SSD: MP510.
  • Hiç ısınmıyor. GTA, 43-44 derecelerde.
Normal bilgisayarı kullanırken monitör bir anda kapanıyor, no signal diyor, PC kapa aç yapıyorum, monitör geliyor. Garip. Anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Elektrik aksamıyla alakalı olabilir bilgisayarın takılı olduğu yerin arka duvarında falan çalışan bir şey var mı? Benim monitörde fişin takılı olduğu duvarın tam arkasında ki çamaşır makinesi var. Çalışınca 1 saniye falan gidiyor.

Gerçekten emin misiniz GTA 5'te 44 derece olduğuna orada 65 derece vaad ettiğini belirtmiş faka bilemiyorum.
Normal 2070 Super'le aynı değil MSI Gaming X Trio modeliyle karşılaştırabilirsin.

Çok saçma GTA ayarları Full mü imkansız o kadar soğuk olması.

Aslında gösterirdimde PC'yi formatladım GTA yüklü değil
Elinizle oynatın güç kablosunu DP kısmını olmazsa port değiştirin DP yerine HDMI deneyin bir.

Biraz önce HDMI 1'e aldım ekran siyah oldu bütün HDMI'leri deneyim mi?

Gerçekten emin misiniz GTA 5'te 44 derece olduğuna orada 65 derece vaad ettiğini belirtmiş faka bilemiyorum.

Çok saçma GTA ayarları Full mü imkansız o kadar soğuk olması.

En Full

Yok

Dönüştürücü kullanıyorsanız sorunun kaynağı o olabilir. Bunun yanında Ekran kartında da problem olabilir. Kabloyu değiştirip deneyin, olmadı monitörü başka bir bilgisayarda denersiniz.

Kardeşim düzeldi mi, eğer duzeldiyse nasıl düzeldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac miniyi harici Asus gaming monitör ile kullanıyorum. Paugge kaliteli display port kablosu kullanıyorum 144 herz, 165 ve 180 herz de sürekli kendi kendine kapanıyor. Neden olabilir?

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…