zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 1 Ekim 2021 #1 2.el olarak 600TL'ye alacağım alınır mı sizce? TN panel, 75Hz, 1ms, 21.5 inç.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 1 Ekim 2021 #2 Alınır.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 1 Ekim 2021 #3 EREN SATAR dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... LG22MK400H de 600'e bulunuyor 75HZ 1 MS TN panel oda onun hakkında ne düşünüyosunuz ?
EREN SATAR dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... LG22MK400H de 600'e bulunuyor 75HZ 1 MS TN panel oda onun hakkında ne düşünüyosunuz ?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 1 Ekim 2021 #4 zod1ax dedi: LG22MK400H de 600'e bulunuyor 75HZ 1 MS TN panel oda onun hakkında ne düşünüyosunuz ? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok kusura bakma.
zod1ax dedi: LG22MK400H de 600'e bulunuyor 75HZ 1 MS TN panel oda onun hakkında ne düşünüyosunuz ? Genişletmek için tıkla... Onun hakkında bilgim yok kusura bakma.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 1 Ekim 2021 #5 EREN SATAR dedi: Onun hakkında bilgim yok kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için yarın alırım sanırım satan kişiden. Pixel testi yapacağım başka bir test yapmalı mıyım alırken ?
EREN SATAR dedi: Onun hakkında bilgim yok kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımın için yarın alırım sanırım satan kişiden. Pixel testi yapacağım başka bir test yapmalı mıyım alırken ?
Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Ekim 2021 #6 zod1ax dedi: LG22MK400H de 600'e bulunuyor 75HZ 1 MS TN panel oda onun hakkında ne düşünüyosunuz ? Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz monitörü kullanıyorum. Monitörden çok anlamam ama gayet memnunum. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplamaya çalışırım.
zod1ax dedi: LG22MK400H de 600'e bulunuyor 75HZ 1 MS TN panel oda onun hakkında ne düşünüyosunuz ? Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz monitörü kullanıyorum. Monitörden çok anlamam ama gayet memnunum. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplamaya çalışırım.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 1 Ekim 2021 #7 zod1ax dedi: Teşekkür ederim yardımın için yarın alırım sanırım satan kişiden. Pixel testi yapacağım başka bir test yapmalı mıyım alırken ? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok o test yeterli olacaktır.
zod1ax dedi: Teşekkür ederim yardımın için yarın alırım sanırım satan kişiden. Pixel testi yapacağım başka bir test yapmalı mıyım alırken ? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok o test yeterli olacaktır.
MakeMyDay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 2.356 Çözümler 3 Yer İstanbul 1 Ekim 2021 #8 Yeni monitör siparişi verdim. İstersen 2.el olarak sana şu an kullandığım monitörü satabilirim. AOC 24.5'' 1ms 75Hz linkini paylaşırım editleyip. EDİT : https://www.hepsiburada.com/aoc-g25...esync-full-hd-oyuncu-monitoru-pm-HB00000AV5WK Ürünümün linki bu. Değerlendirmelerden bir çok fotoğrafına bakabilirsiniz. Çerçevesiz, şık tasarım. TN panel. 240Hz monitör sipariş ettim. Valorant oynadığım için bunu yaptım. En önemlisi de monitörü alalı çok uzun zaman olmadı. 2 yıl garantili ve hâlâ garantisi devam ediyor. 7-8 ay var sanırım daha garantisinin bitmesine. Son düzenleme: 1 Ekim 2021
Yeni monitör siparişi verdim. İstersen 2.el olarak sana şu an kullandığım monitörü satabilirim. AOC 24.5'' 1ms 75Hz linkini paylaşırım editleyip. EDİT : https://www.hepsiburada.com/aoc-g25...esync-full-hd-oyuncu-monitoru-pm-HB00000AV5WK Ürünümün linki bu. Değerlendirmelerden bir çok fotoğrafına bakabilirsiniz. Çerçevesiz, şık tasarım. TN panel. 240Hz monitör sipariş ettim. Valorant oynadığım için bunu yaptım. En önemlisi de monitörü alalı çok uzun zaman olmadı. 2 yıl garantili ve hâlâ garantisi devam ediyor. 7-8 ay var sanırım daha garantisinin bitmesine.
Gregorian Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Ekim 2021 #9 zod1ax dedi: Teşekkür ederim yardımın için yarın alırım sanırım satan kişiden. Pixel testi yapacağım başka bir test yapmalı mıyım alırken ? Genişletmek için tıkla... LCD monitor test images LCD Dead Pixel Test Backgrounds Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Bu testleri yapabilirsiniz.
zod1ax dedi: Teşekkür ederim yardımın için yarın alırım sanırım satan kişiden. Pixel testi yapacağım başka bir test yapmalı mıyım alırken ? Genişletmek için tıkla... LCD monitor test images LCD Dead Pixel Test Backgrounds Blur Busters TestUFO Motion Tests. Benchmark for monitors & displays. Bu testleri yapabilirsiniz.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #10 Alınmaz. Şu ürünler dahaiy olur, temizliği hakkında fikrim yok. İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Alınmaz. Şu ürünler dahaiy olur, temizliği hakkında fikrim yok. İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Monitörleri sahibinden.com'da En ucuz LED & LCD Monitör ikinci el ve sıfır bilgisayar monitörleri GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com