AOC 23, 8" 24B1XH 7ms 60Hz yan monitör olması için yeter mi?

Selamlar babam kesenin agnızı açtım ve efsane bir bilgisayar topladım yanında da mükemmel bir 240Hz monitör aldım ve yayın yapmak istedigim içinde yan yani 2.bir monitöre ihtiyaç duyacagımı düşündüm sizce AOC 23, 8" 24B1XH 7ms 60Hz yeter mi? Sadece monitörüm 1ms oldugu için biraz garip olur diye düşündüm sizce yeter mi yoksa ASUS 21, 5" VP228HE 1ms 60Hz D-Sub, HDMI Gaming monitör bunu alsam daha mı iyi olur ben ana monitörüm 24" oldugu için 2.monitörümüde 24" almak sitedim sizce hangisini alsam daha iyi olur?

Not: İkisini de fiyatı alacagım sitede hemen hemen aynı.

Selamlar babam kesenin agnızı açtım ve efsane bir bilgisayar topladım yanında da mükemmel bir 240Hz monitör aldım ve yayın yapmak istedigim içinde yan yani 2.bir monitöre ihtiyaç duyacagımı düşündüm sizce AOC 23, 8" 24B1XH 7ms 60Hz yeter mi? Sadece monitörüm 1ms oldugu için biraz garip olur diye düşündüm sizce yeter mi yoksa ASUS 21, 5" VP228HE 1ms 60Hz D-Sub, HDMI Gaming monitör bunu alsam daha mı iyi olur ben ana monitörüm 24" oldugu için 2.monitörümüde 24" almak sitedim sizce hangisini alsam daha iyi olur?

Not: İkisini de fiyatı alacagım sitede hemen hemen aynı.

Düz olabilen IPS bir ekran almanızı öneririm. Tepkime süresini çok dikkate almayın, nasıl olsa sadece sohbeti okuyacaksınız.

Aoc 23,8 bu daha iyi olur yani değilim? IPS olması neyi degiştiriyor?

IPS en güzel görüntü sağlayan panel tipidir ama tepkime süresi fazla olduğu için oyun oynayanlara çok hitap etmez. bence paneli samsungun ürettiği IPS panellerden olan bir panelli monitör al, yayın yapmadığın zaman o monitörden film de izlersin tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı