Türkiye de bir şey fazla satılıyorsa direkt fiyatı artıyor zaten, ben anlamıyorumSonra onu da iptal etmiş ama
Bu yeni olduğundan beni çelişkide koydu 5 gün önce 4bin TL'ydi fiyatı.
Türkiye de bir şey fazla satılıyorsa direkt fiyatı artıyor zaten, ben anlamıyorumSonra onu da iptal etmiş ama
Bu yeni olduğundan beni çelişkide koydu 5 gün önce 4bin TL'ydi fiyatı.
Türkiye de bir şey fazla satılıyorsa direkt fiyatı artıyor zaten, ben anlamıyorum![]()
Bende laptopa harici olarak lenovo alıcam sanırımMSI G2412 AOC 24G2spae Lenovo sayılı monitörler kaldı şu an bu fiyatlara bunlarında fiyatı artacak bence indirimi yeni bitirdi İtopya.
O yüzden iptal ettim. Asus qr modelini çok öneriyorlardı ama msı modeli de gözüme takıldı. O yüzden onu da iptal ettim.Valla bence MSI al geç. Çok kafana takmaya gerek yok ince farkları. AOC için SPAE/BK modeli alınmaz diyorlar zaten. SPU ile biten iyiymiş heralde.
Bende laptopa harici olarak Lenovo alacağım sanırım.
Bende üzülerek alacam o yüzdenLenovo 4bin TL de kalsaydı direk alırdım ama hemen 500 koymuşlar bile.
Bende üzülerek alacağım o yüzdenyeni yılda eminim daha pahalı olacak. Bu tarz da bir monitör zaten 5K üstünde.
Pivot var mıydı bunda?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Pivot var mıydı bunda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.