K kepenss Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #31 eyeesneverlie dedi: Sonra onu da iptal etmiş ama Bu yeni olduğundan beni çelişkide koydu 5 gün önce 4bin TL'ydi fiyatı. Genişletmek için tıkla... Türkiye de bir şey fazla satılıyorsa direkt fiyatı artıyor zaten, ben anlamıyorum
eyeesneverlie dedi: Sonra onu da iptal etmiş ama Bu yeni olduğundan beni çelişkide koydu 5 gün önce 4bin TL'ydi fiyatı. Genişletmek için tıkla... Türkiye de bir şey fazla satılıyorsa direkt fiyatı artıyor zaten, ben anlamıyorum
E eyeesneverlie Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #32 kepenss dedi: Türkiye de bir şey fazla satılıyorsa direkt fiyatı artıyor zaten, ben anlamıyorum Genişletmek için tıkla... MSI G2412 AOC 24G2spae Lenovo sayılı monitörler kaldı şu an bu fiyatlara bunlarında fiyatı artacak bence indirimi yeni bitirdi İtopya.
kepenss dedi: Türkiye de bir şey fazla satılıyorsa direkt fiyatı artıyor zaten, ben anlamıyorum Genişletmek için tıkla... MSI G2412 AOC 24G2spae Lenovo sayılı monitörler kaldı şu an bu fiyatlara bunlarında fiyatı artacak bence indirimi yeni bitirdi İtopya.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #33 Valla bence MSI al geç. Çok kafana takmaya gerek yok ince farkları. AOC için SPAE/BK modeli alınmaz diyorlar zaten. SPU ile biten iyiymiş heralde.
Valla bence MSI al geç. Çok kafana takmaya gerek yok ince farkları. AOC için SPAE/BK modeli alınmaz diyorlar zaten. SPU ile biten iyiymiş heralde.
K kepenss Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #34 eyeesneverlie dedi: MSI G2412 AOC 24G2spae Lenovo sayılı monitörler kaldı şu an bu fiyatlara bunlarında fiyatı artacak bence indirimi yeni bitirdi İtopya. Genişletmek için tıkla... Bende laptopa harici olarak lenovo alıcam sanırım
eyeesneverlie dedi: MSI G2412 AOC 24G2spae Lenovo sayılı monitörler kaldı şu an bu fiyatlara bunlarında fiyatı artacak bence indirimi yeni bitirdi İtopya. Genişletmek için tıkla... Bende laptopa harici olarak lenovo alıcam sanırım
A Arif.krbltt Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #35 tahsns dedi: Valla bence MSI al geç. Çok kafana takmaya gerek yok ince farkları. AOC için SPAE/BK modeli alınmaz diyorlar zaten. SPU ile biten iyiymiş heralde. Genişletmek için tıkla... O yüzden iptal ettim. Asus qr modelini çok öneriyorlardı ama msı modeli de gözüme takıldı. O yüzden onu da iptal ettim.
tahsns dedi: Valla bence MSI al geç. Çok kafana takmaya gerek yok ince farkları. AOC için SPAE/BK modeli alınmaz diyorlar zaten. SPU ile biten iyiymiş heralde. Genişletmek için tıkla... O yüzden iptal ettim. Asus qr modelini çok öneriyorlardı ama msı modeli de gözüme takıldı. O yüzden onu da iptal ettim.
E eyeesneverlie Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #36 kepenss dedi: Bende laptopa harici olarak Lenovo alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Lenovo 4bin TL de kalsaydı direk alırdım ama hemen 500 koymuşlar bile.
kepenss dedi: Bende laptopa harici olarak Lenovo alacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Lenovo 4bin TL de kalsaydı direk alırdım ama hemen 500 koymuşlar bile.
K kepenss Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #37 eyeesneverlie dedi: Lenovo 4bin TL de kalsaydı direk alırdım ama hemen 500 koymuşlar bile. Genişletmek için tıkla... Bende üzülerek alacam o yüzden Yeni yılda eminim daha pahalı olacak. Bu tarz da bir monitör zaten 5k üstünde
eyeesneverlie dedi: Lenovo 4bin TL de kalsaydı direk alırdım ama hemen 500 koymuşlar bile. Genişletmek için tıkla... Bende üzülerek alacam o yüzden Yeni yılda eminim daha pahalı olacak. Bu tarz da bir monitör zaten 5k üstünde
E eyeesneverlie Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #38 kepenss dedi: Bende üzülerek alacağım o yüzden yeni yılda eminim daha pahalı olacak. Bu tarz da bir monitör zaten 5K üstünde. Genişletmek için tıkla... Yani şu an kronik sorunu var mı bilmiyorum Lenovo monitörü yeni almaya başladılar.
kepenss dedi: Bende üzülerek alacağım o yüzden yeni yılda eminim daha pahalı olacak. Bu tarz da bir monitör zaten 5K üstünde. Genişletmek için tıkla... Yani şu an kronik sorunu var mı bilmiyorum Lenovo monitörü yeni almaya başladılar.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #39 eyeesneverlie dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Pivot var mıydı bunda?
eyeesneverlie dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Pivot var mıydı bunda?
E eyeesneverlie Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #40 381258 dedi: Pivot var mıydı bunda? Genişletmek için tıkla... Maalesef