AOC 23.8" 24G2spu FreeSync desteği var mı?

yedwave

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
G-Sync (NVIDIA Adaptive Sync) var olduğu yazıyor.

Az araştırsanız öğreneceksiniz. Geçen günlerde de aynı konusu geçti.
AOC 24G2SPU (24G2SP) Review | PCMonitors.info bakın FreeSync var.

"The Full capability of the monitor including 1920 X 1080 (Full HD or 1080p) @165Hz can be leveraged VIA DisplayPort, whilst HDMI is limited to a maximum of 144Hz on this model. AMD FreeSync Premium and NVIDIA's ‘G-Sync Compatible Mode' is supported on compatible GPUs and systems VIA suitable versions of DP – HDMI.compatible Intel Graphics hardware can also leverage Adaptive Sync VIA DP. Standard accessories include a Power cable, HDMI cable and DP cable but may vary regionally."

Hocam attığınız linkte öyle yazıyor ama kendi sitesinden baktığımda without freeSync yazıyor bu monitörü alacağımda emin olamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_10.png
    705,3 KB · Görüntüleme: 68
Hocam attığınız linkte öyle yazıyor ama kendi sitesinden baktığımda without FreeSync yazıyor bu monitörü alacağımda emin olamadım.

Bak dostum Adaptive Sync ile Free-Sync aynı özelliklerdir.
Adaptive Sync olarak monitörün menüsüne giriş yapmış AOC. FreeSync yazmıyor diye yok sanmayın. Sen Adaptive Sync'ı "on" yaptığın zaman AMD ekran kartında komplike Adaptive Sync olarak aktif olur. İkisi de aynı yazılım çünkü. Yanıltmasın bu sizi.

Teşekkürler hocam aydınlattın bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…