AOC 23.8" 24G2spu monitörün stokları yenilenir mi?

Akaiven

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
laptop acer nitro 5 an517-41 rtx 3070 32gb ram ryzen 7 5800h
Merhaba arkadaşlar. Uzun süre araştırdıktan sonra AOC 23.8" 24G2spu monitöründe karar kılmıştım ama stoklar tükenmiş. Biraz daha bakındıktan sonra Dell G2722HS monitörüde hoşuma gitti. Sizce AOC 24G2spunun stoklarının yenilenmesini beklemeli miyim? Yoksa Dell G2722HS'i fiyatı artmadan alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin Dell modeli ya da üstteki arkadaşın attığı HP modeli alabilirsin. AOC stokları nedense hiç yenilenmiyor.

Merhaba arkadaşlar. Uzun süre araştırdıktan sonra AOC 23.8" 24G2spu monitöründe karar kılmıştım ama stoklar tükenmiş. Biraz daha bakındıktan sonra Dell G2722HS monitörüde hoşuma gitti. Sizce AOC 24G2spunun stoklarının yenilenmesini beklemeli miyim? Yoksa Dell G2722HS'i fiyatı artmadan alınır mı?
ben 4500e dell aldım gayet güzel monitör memnunum.

Şimdi şöyleki laptopumdan görüntü alacağım bu yüzden monitörün çok aciliyeti yok. Laptopta usb çıkışı az olduğundan monitörde usb çıkışı olmasını istiyorum. Dahili hoparlörde olmasıda fena olmaz bu yönlerden AOC 24g2spu mükemmeldi. O yüzden stok yenilenmesini bekleyebilirim ama bu sırada da fiyatlar yükseliyor. Usb ve dahili hoparlör çok kritik değil DELL e yönelebilirim galiba.

AOC kalite ve kullanım açısından çok daha önde bir monitör. Ürünler Tayland'dan geldiği için arz-talep dengesi sağlanamıyor. Haliyle stoklar bitiyor.
Dell'de üzmez. Müşteri hizmetleri kaliteli. Forumda AOC ve Dell önerilerde başı çekiyor zaten.
Laptoptan görüntü alma kısmı ise muamma. USB yerine HDMI portu daha iyi olur.
Thunderbolt 3-4 girişin varsa Type-C to DP daha avantajlı olur. G-Sync açılıyor çünkü.

Sinerji Bilgisayar da AOC 24G2spu tekrar stokta. Sinerji Bilgisayar güvenilirdir değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı