All The Way
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam 6250 liraya aldım ama fiyatlar günlük dinamik şekilde değişiyor. Mesela aldığım günün akşamı 6100'e indi ertesi gün 7700 liraya çıktı@xedizx Y27-30 fiyatı Dell,msi vs ile aynı ama özellikleri çok daha iyi. O para verilir sadece 27" bir tık büyük ve dpi düşük kalacak. Bu arada ne kadara almıştınız AOC'u ?
Çokmuş yahu. Modele göre biraz pahalı sanki. Bütçem yeterli olursa Gigabyte G24F-2 alacağım. Daha fazla rahatsız etmeyeyim. Tekrardan teşekkür ediyorum.Hocam 6250 liraya aldım ama fiyatlar günlük dinamik şekilde değişiyor. Mesela aldığım günün akşamı 6100'e indi ertesi gün 7700 liraya çıktıama ortalama 6K civarında dolanıyor.
G24F-2 güzel seçenek hocamÇokmuş yahu. Modele göre biraz pahalı sanki. Bütçem yeterli olursa Gigabyte G24F-2 alacağım. Daha fazla rahatsız etmeyeyim. Tekrardan teşekkür ediyorum.
Gigabyte G24F 2 arasında hangisi daha iyidir ? Aoc de ses girişi, hoparlör ve pivot özelliği var. Olmasa da olur aslında. Çünkü tasarım olarak gigabyte daha güzel geliyor bana. Önemli bir farkı var mı bilmediğim?Konuyu hortlatıyorum ama AOC 24G2SPU/BK Monitör stoka gelmiş.
Bu tür ürünlerde ben bazen şüpheye düşünüyorum.
İade gelen malları acaba stoğa mı koyuyorlar diye içimden geçiriyorum.![]()
Gigabyte G24F 2 arasında hangisi daha iyidir? AOC de ses girişi, hoparlör ve pivot özelliği var. Olmasa da olur aslında. Çünkü tasarım olarak Gigabyte daha güzel geliyor bana. Önemli bir farkı var mı bilmediğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.