AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms vs ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms

Biraz daha iyi olabilir ama ViewSonic'te ölü piksel çıkan çok oldu daha geçen forumdan birinde 2 kez iade edip tekrar almasına rağmen ölü piksel çıkmış
Açıklamanız için teşekkürler. Dikkate alacağım.
Evet, açmak için en az 1050 Ti kartınız olması lazım.

Tamamdır. :)
Diğer model hakkında bilgim olmadığı için karşılaştırma yapmam doğru olmaz.

Hocam ayrıca AOC 24G2U monitörünüzde şu ana kadar bir sıkıntı yaşadınız mı ya da eksik bir yönü ne desem?

Aynen
Diğer bir forumda arkadaşlar ViewSonic XG2405 övmüşler ?

Son düzenleme:
Hocam ayrıca AOC 24G2U monitörünüzde şu ana kadar bir sıkıntı yaşadınız mı ya da eksik bir yönü ne desem?
Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tam olarak eksi yön olarak sayılmaz fakat monitör içerisindeki dahili hoparlör pek kaliteli değil ama benim işimi görüyor. Parlaklık seviyesi bana göre fazla geldiği için gündüzleri %20, geceleri ise %5 gibi bir değerde kullanıyorum.

Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tam olarak eksi yön olarak sayılmaz fakat monitör içerisindeki dahili hoparlör pek kaliteli değil ama benim işimi görüyor. Parlaklık seviyesi bana göre fazla geldiği için gündüzleri %20, geceleri ise %5 gibi bir değerde kullanıyorum.

Hocam 9 ay epey fazla bir süre incelemek ve kullanmak için eğer dediklerinizde haklı iseniz ürünü almamam için bir sebep yok sanırsam.

ViewSonic XG2405 karşı AOC tercihim olacaktır. :)

Hocam 9 ay epey fazla bir süre incelemek ve kullanmak için eğer dediklerinizde haklı iseniz ürünü almamam için bir sebep yok sanırsam.

ViewSonic XG2405 karşı AOC tercihim olacaktır. :)
Şimdiden hayırlı olsun o zaman. :) Yalnız tekrar belirtmem de fayda var sırf benim yorumuma göre davranmayıp, birçok yorumları iyisi ve kötüsü ile incelemenizi tavsiye ederim.

Şimdiden hayırlı olsun o zaman. :) yalnız tekrar belirtmem de fayda var sırf benim yorumuma göre davranmayıp, birçok yorumları iyisi ve kötüsü ile incelemenizi tavsiye ederim.

:) evet hocam birçok kişiye sordum soruyorum. Yani tam kıyaslamada bu ürünün diğerlerine göre daha fazla canlılık ve renk doygunluğu olduğunu söylüyorlar.

Bu arada üründe az da olsa ghosting var mı? Ve ghosting nedir tam olarak anlatabilir misiniz?

:) evet hocam birçok kişiye sordum soruyorum. Yani tam kıyaslamada bu ürünün diğerlerine göre daha fazla canlılık ve renk doygunluğu olduğunu söylüyorlar.

Bu arada üründe az da olsa ghosting var mı? Ve ghosting nedir tam olarak anlatabilir misiniz?
Ghosting problemini tam olarak bilmiyorum fakat hareketli nesnenin arka planda hayalet efekti ile ilerlemesi gibi bir şey sanırım. Ufo test programında test ettiğim de öyle bir problemle karşılaşmadım. Acaba benim gözlerimde mi sıkıntı var diyerek başka arkadaşlarıma da test ettirdim onlarda bir problem görmediler. Eğer monitörü alırsanız mutlaka ölü piksel ve bu ghosting testini yapın. Herhangi bir problem ile karşılaştığınız vakit ilk 14 gün içerisinde iade hakkınız var zaten.

Ghosting problemini tam olarak bilmiyorum fakat hareketli nesnenin arka planda hayalet efekti ile ilerlemesi gibi bir şey sanırım. Ufo test programında test ettiğim de öyle bir problemle karşılaşmadım. Acaba benim gözlerimde mi sıkıntı var diyerek başka arkadaşlarıma da test ettirdim onlarda bir problem görmediler. Eğer monitörü alırsanız mutlaka ölü piksel ve bu ghosting testini yapın. Herhangi bir problem ile karşılaştığınız vakit ilk 14 gün içerisinde iade hakkınız var zaten.

Hocam teşekkürler tüm? İşaretlerine cevap verdiğiniz için.

Bu arada siz nereden aldınız.

Bir de sizce 24 inç küçük müdür? Kusura bakmayın ben henüz deneyimleyemediğimden soruyorum bu soruyu. :)

Hocam teşekkürler tüm? İşaretlerine cevap verdiğiniz için.

Bu arada siz nereden aldınız.

Bir de sizce 24 inç küçük müdür? Kusura bakmayın ben henüz deneyimleyemediğimden soruyorum bu soruyu. :)
Rica ederim. Ben incehesap üzerinden aldım. Açıkçası bundan önceki monitörümde 24 inc olduğu için ve artık 24 inc monitöre alışınca bana göre küçük gelmiyor. Ama bu soru da tabi göreceli olduğu için kişiden kişiye değişir. Benim 27 inc monitör deneyimleme şansım da olmuştu. 27 inc bana baya büyük gelmişti şahsen.

C

Rica ederim. Ben İncehesap üzerinden aldım. Açıkçası bundan önceki monitörümde 24 inc olduğu için ve artık 24 inc monitöre alışınca bana göre küçük gelmiyor. Ama bu soru da tabii göreceli olduğu için kişiden kişiye değişir. Benim 27 inc monitör deneyimleme şansım da olmuştu. 27 inc bana bayağı büyük gelmişti şahsen.

Çok teşekkürler @@07alone07 cevapların için bende 24 inç deneyimlerim artık.

Bu modeli tercih edeceğim tabii az biraz daha inceleme videolarını izleyerek ve tabii ki de bekleyip fiyat düşüşlerini takip edeceğim artık. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı