Aktif olunca etiketi görüp gelir, şu an ulaşamazsınız. Zaten gerek yok, alın geçin AOC'u.Peki bu arkadaşa nasıl ulaşırım![]()
AOC alın daha iyi bir seçim olacaktır isterseniz attığım LG'yi de alabilirsiniz alan herkes memnun marka güvencenize kalmış.
Maalesef hocam, 1050 ve altı edemiyor diye biliyorum. Çokta ihtiyacınızın olacağını sanmıyorum zaten.Hocam aslında aklım ViewSonic XG2405'de kalmıştı ama sayenizde hatalı olduğunu öğrendim en azında kısmı sorunlu olduğunu söylediler.
Ve galiba benim için ideal olacaktır. AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms
Peki bunda G-sycn aktif edebilir miyim?
Ekran kartım: GTX 760 4 GB 256 Bit.
Haklısınız hocam bu konuda maalesef ki bu böyle dediğiniz doğrudur.Ben AOC 24G2U kullanıyorum, oldukça memnunum ve tavsiye ederim. Bu model ile ilgili sorunuz varsa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım. Yalnız sürekli memnuniyet yorumlarından ziyade farklı yorumları da incelerseniz sizin açınızdan daha objektif bir yaklaşım olur. Şimdi biz burada memnun olup önerdik diye bazı arkadaşlar sorunsuz sanıp ürünü tercih ediyor, sorun yaşayınca da sen bu ürünü önermiştin bak sorun yaşadım diyenlerde oluyor maalesef.
Diğer model hakkında bilgim olmadığı için karşılaştırma yapmam doğru olmaz.Haklısınız hocam bu konuda maalesef ki bu böyle dediğiniz doğrudur.
Şunu söylemek isterim AOC 24G2U sizce diğer attığım modelden daha mı iyidir.
Yani ilerde olursa yeni bir sisteme geçince bunda rahatlıkla G-sycn kullanılabilir mi?Maalesef hocam, 1050 ve üstü edemiyor diye biliyorum. Çok ta ihtiyacınızın olacağını sanmıyorum zaten.
Haklısınız hocam bu konuda maalesef ki bu böyle dediğiniz doğrudur.
Şunu söylemek isterim AOC 24G2U sizce diğer attığım modelden daha mı iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.