ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms Full HD 165Hz FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
CS:GO için ASUS, film için de AOC daha iyi. AOC cok yüksek renk gamı sayesinde olsukca canli renkler sunacaktir.
CS:GO'da profesyonel değilseniz AOC öneririm, o da oldukça hızlı ve standart oyuncular için yeterli.
Ama ASUS renk olarak standart bir TN panel olduğundan film esnasında pek iyi renkler vaat etmiyor, bu da filmde görüntu kalitesi beklentinizi tatmin etmeyip sizi üzebilir.
Samsung SyncMaster 932nw 19″ 5ms LCD şimdiki kulandıgım bu monitörle CS de 30 35 vuruyorum toplulukta, kafa dağıtmak için giriyorum CS'ye bakalım AOC siparişi verdim inşallah umduğum gibi olur. Çok teşekkürler @SkyRose
60Hz'den 144Hz'ye geçtigim zaman çok büyük bir fark yaratır mı?