Çözüldü AOC 23.8" 24G2U vs ASUS 24" VG249Q

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yekta.t

Decapat
Daha fazla  
2 monitör arasında kaldım. Aralarında fiyat farkı da var ama özellikleri aynı, birebir.
Monitör ASUS
Monitör AOC
Sizce bu 2 monitörden hangisini almalıyım? Asus neden daha pahalı? Aynı özelliklere sahipler, ucuz olan AOC'u alsam bir sıkıntı çıkar mı? Asus'un bu gösterdiğim monitörüyle ilgili internet ortamında hiçbir videosunu ve incelemesini bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu iki monitör ve Viewsonic XG2405 aynı model Panda marka panel kullanıyor. AOC olan daha ucuz olduğu için onu tercih edebilirsin.
2 monitör arasında kaldım. Aralarında fiyat farkı da var ama özellikleri aynı, birebir.
Monitör ASUS
Monitör AOC
Sizce bu 2 monitörden hangisini almalıyım? Asus neden daha pahalı? Aynı özelliklere sahipler, ucuz olan AOC'u alsam bir sıkıntı çıkar mı? Asus'un bu gösterdiğim monitörüyle ilgili internet ortamında hiçbir videosunu ve incelemesini bulamadım.

Hocam selamlar AOC monitör nasıl memnun musunuz?

Hocam selamlar AOC monitör nasıl memnun musunuz?

Gayet memnunum eski monitörüme göre dağlar kadar fark var IPS panelin bu kadar net ve canlı olduğunu bilmiyordum gerçekten fark ettiriyor tek sorun bleeding var ve sanırım bu IPS panel monitörlerin hepsinde var onun dışında ölü pixel şansıma çıkmadı kısacası memnunum bundan sonra IPS panel harici monitör alabileceğimi düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı