AOC 23.8 24G2zu 240Hz alınır mı?

hocam kusura bakmayın mesajınızı yeni görebildim. Bu üründen 2 adet söyledim, birinde ölü piksel çıktı diğerinde ekranda değişik bir sorunla karşılaştım. O yüzden iade edip parasını aldım. Monitor kaliteli duruyordu fakat ben böyle talihsizlik yaşadım. Ek olarak monitorün hoparlör sesi çok az çıkıyor, o konuda benim hiç hoşuma gitmedi.
Hocam 2. aldığımda gene ghosting + ışık sızması vardı. Bir de sonradan ölü piksel çıktı. Değişim yapacağım sanırım. Sizde hiç ghosting veya ışık sızması sorunu var mıydı? Ses az demişsiniz onu ayarlardan arttırdınız mı? Bana da az gelmişti ama monitörün aşağısından tuşlardan o ayar sekmesini biraz kurcalayın ses kısmı var. Orayı oynamadıysanız 5'dir. 10'a kadar arttırabiliyorsunuz sesi. 2 Katı gibi düşünün. Neyse bu konuyu kapatacak olursam 2.monitörde de ölü piksel çıktı ama bunda sonradan çıktı yakın zamanda değişime göndericeğim bakalım ne olacak? Keşke hiç bulaşmasaydım tek istediğim ölü pikselsiz bir monitör.

Hocam bu monitörü almayı düşünüyorum da son durum ne oldu acaba?
Hocam birisinde ghosting + ölü piksel + ışık sızması vardı. İkincisinde de ghosting +ölü piksel + ışık sızması var. Şahsen üründen nefret ediyorum artık bir ton sorunu var. Almamanızı tavsiye ederim.
İlkinde ölü piksel vardı, ikincisinde ise sonradan fark ettim. Sonradan çıktığını düşünüyorum.

Hocam birisinde ghosting + ölü piksel + ışık sızması vardı. İkincisinde de ghosting +ölü piksel + ışık sızması var. Şahsen üründen nefret ediyorum artık bir ton sorunu var. Almamanızı tavsiye ederim.
İlkinde ölü piksel vardı, ikincisinde ise sonradan fark ettim. Sonradan çıktığını düşünüyorum.

Amazon'dan VG258qm alacağım sanırım ya da para biriktirip IPS panellisini alacağım.

Hocam 2. aldığımda gene ghosting + ışık sızması vardı. Bir de sonradan ölü piksel çıktı. Değişim yapacağım sanırım. Sizde hiç ghosting veya ışık sızması sorunu var mıydı? Ses az demişsiniz onu ayarlardan arttırdınız mı? Bana da az gelmişti ama monitörün aşağısından tuşlardan o ayar sekmesini biraz kurcalayın ses kısmı var. Orayı oynamadıysanız 5'dir. 10'a kadar arttırabiliyorsunuz sesi. 2 Katı gibi düşünün. Neyse bu konuyu kapatacak olursam 2.monitörde de ölü piksel çıktı ama bunda sonradan çıktı yakın zamanda değişime göndericeğim bakalım ne olacak? Keşke hiç bulaşmasaydım tek istediğim ölü pikselsiz bir monitör.
Dostum merhaba.Ürünü hala kullanıyor musun yoksa ürünü iade edip başka bişey mi aldın? @zK_KoTa

Göndermeye üşendiğim için hala aynı monitörü kullanıyorum.
hocam asus rog strix xg249cm aldım.Monitör arkasından 240 hzdeyken bobin vızırtısı geliyo.270 hz aldığımda ise flickering olusuyor(overclock yapıtgımda).Monitörü iade etsem mi diye düşünüyorum.İade edersem aoc alıcam herkes sizin kullanmış olduğunuz modelin piyasada o fiyat bandında rakipsiz olduğunu söylüyo.Memnun musunuz üründen ne kadar oldu kullanmaya başlayalı ?

hocam asus rog strix xg249cm aldım.Monitör arkasından 240 hzdeyken bobin vızırtısı geliyo.270 hz aldığımda ise flickering olusuyor(overclock yapıtgımda).Monitörü iade etsem mi diye düşünüyorum.İade edersem aoc alıcam herkes sizin kullanmış olduğunuz modelin piyasada o fiyat bandında rakipsiz olduğunu söylüyo.Memnun musunuz üründen ne kadar oldu kullanmaya başlayalı ?
Ürünün o fiyat bandında iyi olduğunu düşünüyorum fakat bana gelen ürünler hep kusurluydu o yüzden memnun olmadığımı söylemeliyim. Ama teknoloji biraz da sanş işi ben böyle bir sorun yaşadım diye sen de böyle bir sorunla karşılaşıcaksın diye bir sebep yok. Kullanmaya başlayalı 1 yılı geçti.

Ürünün o fiyat bandında iyi olduğunu düşünüyorum fakat bana gelen ürünler hep kusurluydu o yüzden memnun olmadığımı söylemeliyim. Ama teknoloji biraz da sanş işi ben böyle bir sorun yaşadım diye sen de böyle bir sorunla karşılaşıcaksın diye bir sebep yok. Kullanmaya başlayalı 1 yılı geçti.
ben de asusta karşılaştım malesef.Umarım bi daha aynısı olmaz.Evet gerçekten aşırı şans işi

karşılaştığınız ghosting ile bunun arasındaki fark neydi.Asus rog strix xg249cm bu

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-04-16 at 18.22.43.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-16 at 18.22.43.jpeg
    306,5 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleme:
Ben de ASUS'ta karşılaştım maalesef. Umarım bir daha aynısı olmaz. Evet gerçekten aşırı şans işi

Karşılaştığınız ghosting ile bunun arasındaki fark neydi. ASUS ROG STRIX XG249cm bu

Benimkinde bu fotoğraftakinden daha çok ghostingli gözüküyor. Attığımız fotoğraf bana normal gözüktü çünkü her monitörde az veya çok ghosting olur. Tabii konuya hakim olanlar daha iyi yorumlar. Özet olarak benim monitördeki ghosting bundan daha kötü. Sevgilerimle...

En kolay şöyle gösterebilirim. Google 'a kronometre yazdım ve fotoğrafını çektim. Görmüş olduğunuz gibi son kısım ana baba günü gibi. Çok yüksek düzeyde ghosting var. Oyunlarda (online veya offline) çok rahat belli oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230416_200349.jpg
    IMG_20230416_200349.jpg
    280,8 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı