4500-5000 TL arası daha iyi monitör öneriniz var ise beklerim.
Alınır. 27 incini kullanıyorum.
Alınır, dilerseniz incelemem mevcut.
Alınır, dilerseniz incelemem mevcut.
24G4X'in muadili.
R25i-30
Var ikisi de güzel monitordür.
Ghosting ve ışık sızması yok benimkinde. 75 Hz ile 180 arasında ölümcül bir fark yok onu da belirteyim. Elbette daha akıcı ancak 60'dan geçtiğin gibi etkilemiyor.Gosting ve ışık sızması mevcut mu? HDR10u ve benzeri nasıl monitör? Ben şu an 75Hz Samsung LS24R350fzrxuf var da görüntüsünü çok beğenmiyorum yani Hz de düşük 5ms yani 3060a küfür gibi
Ghosting ve ışık sızması yok benimkinde. 75 Hz ile 180 arasında ölümcül bir fark yok onu da belirteyim. Elbette daha akıcı ancak 60'dan geçtiğin gibi etkilemiyor.
Fark yok demiyorum, ölümcül fark yok diyorum. Hz değeri yükseldikçe verdiği etki azalıyor. 120'den 180'e aldığım zaman fark yok gibi bir şey mesela.60'dan 75e de hiç fark yok denebilir ama nasıl 75'ten 180e çok fark olmaz ki?
Ghosting ve ışık sızması yok benimkinde. 75 Hz ile 180 arasında ölümcül bir fark yok onu da belirteyim. Elbette daha akıcı ancak 60'dan geçtiğin gibi etkilemiyor.
Fark yok demiyorum, ölümcül fark yok diyorum. Hz değeri yükseldikçe verdiği etki azalıyor. 120'den 180'e aldığım zaman fark yok gibi bir şey mesela.
Monitörün sonu E olanları pivot değil, konuda yazdığın monitörde pivot özelliği var. Alırken buna dikkat et.Benim olayım zaten çoktan Hz değil görüntü biraz daha ön planda benim için HDR olsun bit değeri olsun daha önemli benim için yoksa Hz 144'te olsa olur 165'te monitör 180Hz daha iyi o ayri benim için renk daha önemli dedigim gibi ve bunu seçmenin sebebi yukarı aşağı kolay şekilde oynaması ve öne arkaya eğilmesi gerçi çoğu monitörde var öne arkaya eğilme ama yükseklik ayarı yok bazılarında var
Anladim peki ne zamandan beri kullanıyorsun fiyatına değer mi yani yorumlarını almak isterim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.