AOC 23.8" 24G4X 0.5 ms 180 Hz monitör alınır mı?

Bütçe
4500 5000Tl
Monitörün sonu e olanları pivot değil, konuda yazdığın monitörde pivot özelliği var. Alırken buna dikkat et.

Renk ve canlılık konusunda iyi bir monitör olduğunu söyleyebilirim. Zaten fiyatında Legion ile birlikte rakipsiz. HDR konusunda pek beklentin olmasın, üst düzey monitörler kadar iyi değil. Ancak oyuna göre iyi renkler sunuyor HDR.

Pivot konusunda, ayakları sağlam. Monitör her tarafa hareket ediyor ve güven veriyor haliyle.

Benim aldığım monitör şu: Amazon.com.tr

1080p için 27inc çoğu kişi tavsiye etmiyor ancak bu arkadaşların kullandığını değil de kağıt üzerinden konuştuğunu düşünüyorum. Dibine girmedikçe pikselleri göremezsin, almışken 27 inc almanı öneririm. Eğer sadece film ve oyun için istiyorsan VA monitörlere de bakabilirsin, genel olarak IPS daha canlıdır fakat VA monitörlerde siyah dengesi daha iyidir.

Anladim ilgin için teşekkür 24incine bakıyorum şu an icin 27inc cok fark eder mi bilmiyorum ama pivot kesin olması lazım benim alacağım monitör de bir de VA paneller renk konusunda çok iyi değil sanırım.

Monitörün sonu e olanları pivot değil, konuda yazdığın monitörde pivot özelliği var. Alırken buna dikkat et.

Renk ve canlılık konusunda iyi bir monitör olduğunu söyleyebilirim. Zaten fiyatında Legion ile birlikte rakipsiz. HDR konusunda pek beklentin olmasın, üst düzey monitörler kadar iyi değil. Ancak oyuna göre iyi renkler sunuyor HDR.

Pivot konusunda, ayakları sağlam. Monitör her tarafa hareket ediyor ve güven veriyor haliyle.

Benim aldığım monitör şu: Amazon.com.tr

1080p için 27inc çoğu kişi tavsiye etmiyor ancak bu arkadaşların kullandığını değil de kağıt üzerinden konuştuğunu düşünüyorum. Dibine girmedikçe pikselleri göremezsin, almışken 27 inc almanı öneririm. Eğer sadece film ve oyun için istiyorsan VA monitörlere de bakabilirsin, genel olarak IPS daha canlıdır fakat VA monitörlerde siyah dengesi daha iyidir.

Bu monitörü alacağım şu an kesin ve tam bir kararım oldu sadece 24 ve 27 inç arasında kaldım. Ama ona da karar veririm teşekkürler iyi forumlar

Gosting ve ışık sızması mevcut mu? HDR10u ve benzeri nasıl monitör? Ben şu an 75Hz Samsung LS24R350fzrxuf var da görüntüsünü çok beğenmiyorum yani Hz de düşük 5ms yani 3060a küfür gibi

Video linki var mı?

Video linki var mı?

R25i-30 bayağı iyi 8bit renk renk derinliği
Video değil, konu hocam.

Benim olayım zaten çoktan Hz değil görüntü biraz daha ön planda benim için HDR olsun bit değeri olsun daha önemli benim için yoksa Hz 144'te olsa olur 165'te monitör 180Hz daha iyi o ayri benim için renk daha önemli dedigim gibi ve bunu seçmenin sebebi yukarı aşağı kolay şekilde oynaması ve öne arkaya eğilmesi gerçi çoğu monitörde var öne arkaya eğilme ama yükseklik ayarı yok bazılarında var

Anladim peki ne zamandan beri kullanıyorsun fiyatına değer mi yani yorumlarını almak isterim
Bu fiyattaki bir cihazda HDR performası beklemeyin asla. Adam akıllı HDR performansı almak istiyorsanız 9-10K civarı bütçenizin olması lazım. Pivot, tilt, swivel mevcut cihazda.

Video değil, konu hocam.

Bu fiyattaki bir cihazda HDR performası beklemeyin asla. Adam akıllı HDR performansı almak istiyorsanız 9-10K civarı bütçenizin olması lazım. Pivot, tilt, swivel mevcut cihazda.
Eyw hocam inceleyeceğim iyi forumlar

Alınır. 27 incini kullanıyorum.
Hocam 27" konusunda aklımda soru işaretleri var açıkçası. Ağırlıklı olarak hikaye oyunları oynayan biriyim. Bu sebepten 27"düşünüyorum fakat fps oyunları da oynarım. Bu piksel sayma muhabbeti oluyor mu bu monitörde ? Oluyor ise ne miktarda ve ne kadar mesafede oluyor. Oyunları ultra grafiklerde oynarım en ufak görüntü bozulmasına takıntılıyım maalesef fakat 23.8" ile 27" arasında da çok fark var açıkçası boyut olarak. Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz ?

Hocam 27" konusunda aklımda soru işaretleri var açıkçası. Ağırlıklı olarak hikaye oyunları oynayan biriyim. Bu sebepten 27"düşünüyorum fakat fps oyunları da oynarım. Bu piksel sayma muhabbeti oluyor mu bu monitörde ? Oluyor ise ne miktarda ve ne kadar mesafede oluyor. Oyunları ultra grafiklerde oynarım en ufak görüntü bozulmasına takıntılıyım maalesef fakat 23.8" ile 27" arasında da çok fark var açıkçası boyut olarak. Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz ?
Dibine girmedikçe görmezsin.

Hocam 27" konusunda aklımda soru işaretleri var açıkçası. Ağırlıklı olarak hikaye oyunları oynayan biriyim. Bu sebepten 27"düşünüyorum fakat FPS oyunları da oynarım. Bu piksel sayma muhabbeti oluyor mu bu monitörde? Oluyor ise ne miktarda ve ne kadar mesafede oluyor. Oyunları Ultra grafiklerde oynarım en ufak görüntü bozulmasına takıntılıyım maalesef fakat 23.8" ile 27" arasında da çok fark var açıkçası boyut olarak. Deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?

Aynı konuyu bende düşünüyorum ama pixel gözükmez bence de ama 23.8 mi 27inc mi arada kaldim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı