AOC 23.8" 24G4X vs MSI 23.8" G244F

mertakgun

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
AOC 23.8" 24G4X, MSI 23.8" G244F
Hem FPS oyunları hem dizi film hem de yazılım işlerim için bu tarz pivot bir monitör almayı düşünüyorum, şu anki laptopum 144Hz, monitörü ana ekran olarak ayarlayıp çift ekran yapmayı planlıyorum. İkisi arasında kaldım. Ancak gönlüm nedense AOC'dan yana. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Ha bir de 23.8 mi yoksa 27 inç ekran mı almalıyım bilmiyorum. Hem yorumlarınızı hem de varsa diğer monitör önerilerinize açığım.

Bütçem 5000TL civarı, zorlarsam belki 5500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem FPS oyunları hem dizi film hem de yazılım işlerim için bu tarz pivot bir monitör almayı düşünüyorum, şu anki laptopum 144Hz, monitörü ana ekran olarak ayarlayıp çift ekran yapmayı planlıyorum. İkisi arasında kaldım. Ancak gönlüm nedense AOC'dan yana. Sizce hangisini almak daha mantıklı? Ha bir de 23.8 mi yoksa 27 inç ekran mı almalıyım bilmiyorum. Hem yorumlarınızı hem de varsa diğer monitör önerilerinize açığım.

Bütçem 5000TL civarı, zorlarsam belki 5500.

1080p de 23.8 inç daha iyi olur PPI yoğunluğu daha iyi ben öyle tercih ederdim. 24G4X alınır.

bu model nasıldır? pivot degil ancak yaklaşık 1 saat önce aoc bütün satış sitelerinde zamlandı bu monitör ise çok daha ucuz, fikriniz nedir?

Bu model nasıldır? Pivot degil ancak yaklaşık 1 saat önce AOC bütün satış sitelerinde zamlandı bu monitör ise çok daha ucuz, fikriniz nedir?

Bu da iyi hocam alabilirsiniz fakat biraz daha araştırmanızı öneririm.

Bu da iyi hocam alabilirsiniz fakat biraz daha araştırmanızı öneririm.
fazlasıyla araştırdım ancak daha kaliteli modellerin fiyatları epey artıyor, normalde gönlüm aoc'dan yana ancak arada ki 1500tl ye yakın fiyat farkından dolayı msi tercihim olacak gibi duruyor. Pivot özelliği yok ancak o özellik içinde 1500tl gibi bir fiyat vermek istemiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı