AOC 23.8" 24G4X vs MSI G2412F

tamıs

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
MSI G2412F sipariş ettim ama hala iptal edebilirim hangisini almalıyım bilemiyorum. İkisi de özellik olarak çok benzerler ayaklık konusunda da şüpheniz olmasın. North bayou F80 alacağım, AOC iyi bir marka biliyorum ama MSI daha cana yakın gibime geliyor.

Merhaba.
MSI G2412F sipariş ettim ama hala iptal edebilirim hangisini almalıyım bilemiyorum. İkisi de özellik olarak çok benzerler ayaklık konusunda da şüpheniz olmasın. North bayou F80 alacağım, AOC iyi bir marka biliyorum ama MSI daha cana yakın gibime geliyor.

Arada ki fiyat farkının dışında bir fark göremiyorum. 1000₺ daha fazla vermek yerine AOC alabilirsiniz. Epey sitesi üzerinden farklarına baktım parlaklık, PPI, vb aynı. AOC da 2x2 hoparlör mevcut ama MSI'da yok diyor araştırdığımda. Satıcıya sormak mantıklı.

Arada ki fiyat farkının dışında bir fark göremiyorum. 1000₺ daha fazla vermek yerine AOC alabilirsiniz. Epey sitesi üzerinden farklarına baktım parlaklık, PPI, vb aynı. AOC da 2x2 hoparlör mevcut ama MSI'da yok.
ses için monitörü kullanmıyacağım zaten kulaklığım var yani iptal edeyim mi sizce zaten monitör tutucu almakta karalıyım fps oyunları oynadığım için kendimi daha rahat bi pozisyon bulmam lazm.

24G4X kullanıcısıyım yeni aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, iyi ki almışım diyorum renk canlılığı olsun 180 Hz olsun çok işime yaradı özellikle benim gibi Rainbow Six: Siege CS ve Fortnite oynuyorsan.

24G4X kullanıcısıyım yeni aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, iyi ki almışım diyorum renk canlılığı olsun 180 Hz olsun çok işime yaradı özellikle benim gibi Rainbow Six: Siege CS ve Fortnite oynuyorsan.
msi g2412f tede 180 hz var ayrıca panel olarak rapid ips var normal ipse göre 4 kat daha hızlı tepkime süresine sahip

Ses için monitörü kullanmıyacağım zaten kulaklığım var yani iptal edeyim mi sizce zaten monitör tutucu almakta karalıyım FPS oyunları oynadığım için kendimi daha rahat bir pozisyon bulmam lazm.

Arada ki farkı sormuşsunuz bir onu bulabildim o açıdan. Tabii ki 4 wattlik horparlör sadece günü kurtarmak için. Fakat demek istediğim aradaki fark 1000₺ küsur. Size kalmış. Kendimde yıllardır 24G2U modelini kullanıyorum çok memnunum.

Arada ki farkı sormuşsunuz bir onu bulabildim o açıdan. Tabii ki 4 wattlik horparlör sadece günü kurtarmak için. Fakat demek istediğim aradaki fark 1000₺ küsur. Size kalmış. Kendimde yıllardır 24G2U modelini kullanıyorum çok memnunum.

Sepette iki üründe aynı fiyat hocam :D 100 TL oynuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı