AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms IPS monitör alınır mı?

TolgaTKRR

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı
Arkadaşlar başlıkta gördügünüz monitörü almayı düşünüüyorum ama İtopya'da var sadece 4000 TL civarında ve İtopya'ya cogu kişi güvenilmez vb kırık ekran ölü piksel iade almıyor elimde kaldı gibi şeyler dediginden alamıyorum. Alacağım param hazıra ama güvenemiyorum yardımcı olur musunuz?

Oturdugum yerde ASUS'un 165 Hz 1 ms IPS monitörü var 2 el kutulu faturalı 2800'e ama ben ayaklıkları yukarı aşagı saga sola her yere hareket etsin diye buna yöneliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta gördügünüz monitörü almayı düşünüüyorum ama İtopya'da var sadece 4000 TL civarında ve İtopya'ya cogu kişi güvenilmez vb kırık ekran ölü piksel iade almıyor elimde kaldı gibi şeyler dediginden alamıyorum. Alacağım param hazıra ama güvenemiyorum yardımcı olur musunuz?

Oturdugum yerde ASUS'un 165 Hz 1 ms IPS monitörü var 2 el kutulu faturalı 2800'e ama ben ayaklıkları yukarı aşagı saga sola her yere hareket etsin diye buna yöneliyorum.

AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu ise evet alınır.

Gayet güzel monitör.

İtopyamı güvenilmezmiş bunu kim diyor Türkiye'nin en büyük bilgisayar satış sitelerinden.

Kanka 3 ölü piksel sınırı var bu İtopya'ya veya AOC'a özel değil çoğunda böyle zaten.
Ben İtopya'dan sistem aldım ve AOC monitör kullanıyorum ikisiylefe deneyimim var yani ikisi de güvenilir.

Kanka 3 ölü piksel sınırı var bu İtopya'ya veya AOC'a özel değil çoğunda böyle zaten.
Ben İtopya'dan sistem aldım ve AOC monitör kullanıyorum ikisiylefe deneyimim var yani ikisi de güvenilir.

Eger kirik cikik bir şey olurda magdur olur muyum sizce.

Eğer monitörünü duvara sabitlemeyeceksen bu monitörü öneririm. Aynı zamanda kullanıcısyım sorun varsa sorabilirsin
Tn panel yeni iade ettim 😂

Gayet güzel monitör.

İtopya güvenilir mi?

İtopyamı güvenilmezmiş bunu kim diyor Türkiye'nin en büyük bilgisayar satış sitelerinden.

İnternette yaziyorduda hep

İtopya Twitch'de adını bildiğimiz kendinemüzisyen ferit karakaya jrkz erayozkenar videooyun gibi kişilerin sistem topladığı yerler sence güvensizmi.

Sende haklisin okasr reklam yapiyorlar bu insanlar aliyorum o zaman bir seyde direkt İtopya'ya yolluyorum değil mi garanti konusunda bilgin var mı ya da kanka.

Hayır.
Sizin bahsettiğiniz konuyu hatırladım.
Oradaki kişi mağdur değildiki sadece çalışan kaba davranmıştı.
Hatta oradaki kişinin direkt iadesini almışlardı yani bu çok iyi bir şey.
Ölu piksel ekranda cizgi gibi bisi olursa direkt iade aliyolarmi

Evet îps o

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı