AOC 24" 24G2SPU/BK monitör alınır mı?

Şu an İtopya'da indirime girmiş monitör, yakın bir arkadaşım için alacağız. masada çok sallanıyor mu monitör yoksa sağlam mı?
Gigabyte G24F-2 ile beraber güzel indirime girdi ama ben G24F-2 tercih ettim hocam. AOC'un ayakları bana tavuk ayağını andiriyor ama güzel monitör.

Evet kullanıyorum hocam.

Almayı düşünüyorum Sinerji'den memnun musunuz monitörden çok fazla inceleme videosu bulamadım ışık sızması var mı? Bir de monitörün ayarlarında Türkçe dil desteği var mı?

Almayı düşünüyorum Sinerji'den memnun musunuz monitörden çok fazla inceleme videosu bulamadım ışık sızması var mı? Bir de monitörün ayarlarında Türkçe dil desteği var mı?
Ben Almanya'da aldım, ama TR deyken şuan dizdigim bilgisayarın parçalarınin çoğunu Sinerji den aldim, yani site güvenlidir, ışık sızması belki bir ihtimal arka hoparlör çıkışlarından gözükebilir ama öyle yansıyacak şekilde değil sağdan soldan vs. Işık sızmiyor hiç ve buradan almama rağmen monitörde Tr dil desteği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…