AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms alınır mı?

YnsCann

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
1.364
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar. Yakın zamanda bir monitör almak istiyordum fakat bir türlü karar veremiyorum ve sonunda hazır indirim varken linkteki monitörü gördüm ve sipariş verdim. Sizce bu monitör alınır mı? Siarişi iptal etmeli miyim? Öneriniz var mı?

Bir de eğer monitör aldıktan sonra hoşuma gitmezse iadede bir sorun yaşar mıyım? Yani aldım, elime geldi ama beğenmedim diyelim, iade edersem İtopya ile sorun yaşar mıyım?

Bu arada FPS oyunlar çok oynamıyorum oynasam da çok üstüne durmam yani eğlence için oynarım. Daha çok hikaye oyunları oynuyorum.


Monitör: AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar yakın zamanda bir monitör almak istiyordum fakat bir türlü karar veremiyorum ve sonunda hazır indirim varken linkteki monitörü gördüm ve sipariş verdim. Sizce bu monitör alınır mı sipariş iptal etmeli miyim? Öneriniz var mı?

Bir de eğer monitör aldıktan sonra hoşuma gitmezse ifadede bir sorun yaşar mıyım yani aldım elime geldi ama beğenmedim diyelim iade edersem İtopya ile sorun yaşar mıyım?

Bu arada FPS oyunlar çok oynamıyorum oynasamda çok üstüne durmam yani eğlence için oynarım daha çok hikaye oyunları oynuyorum.

Bir de eski monitörüm var onu satmak istiyorum sizce ederi ne olur? AOC marka 19 inc bir monitör VGA girişli hiçbir sıkıntısı yok.

Monitör: AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör | ITOPYA

O monitör yerine bunu öneririm James Donkey JD24FG1MS144 24'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
 
Tercih sizin eğer imkan var ise 144 Hz alınabilir. İlla ki 144 FPS almanıza gerek yok 60 FPS' yi geçtikten sonra fark ortada.
 
Hepinize teşekkür ederim bütçem daha fazlasına el vermiyor ki zaten önceden az daha koyup 1 tık iyi alayım diye diye fiyat arttı iyice ki FPS çok takılmıyorum sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.


Bu markaya artık güvenim kalmadı SSD almıştım 1 senede sağlık %40 düştü okuma yazma hızları yarıya indi ve çok şikayet var.

Peki diğer soruma gelirsek mesela beğenmedim iade etmek istesem İtopya sorun yaratır mı bana? Ve diğer monitör nekadar eder acaba?
 

Geri
Yukarı