Alınır, bunu da öneririm.
![]()
Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25F-30 67B8GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot 240 Hz Monitör özelliklerini incele, 5.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aslında bu olur 240 Hz arıyordum. Bulamamıştım.
Teşekkürler.Kullanıyorum güzel monitör.
Standdan bağımsız hayır alınmaz.NB F80 mönitor standı var, uygun mudur ve alınır mı?
neden alinmüStanddan bağımsız hayır alınmaz.
Bu forumda bir süre boyunca neredeyse herkes tarafından 24g4X önerildi. Sırf kağıt üstünde yazanlara bakıp almayanlar da dahil neredeyse herkes önerdi. O monitörü aldıktan 3 ay sonra ben dahil neredeyse herkesin monitörü de bozuldu. Foruma sadece 24G4X yazarak şuan bile insanların bozuk monitörleri hakkında soru sorduğunu görebilirsiniz ki ben 1 ay bu monitör için teknik servis bekledim. Aynı ekranı farklı standla satan bu modeli de insanların önermesi çok komik. Nadir sorun yaşamayan kesim de herkeste öyle olacak sanıyor.neden alinmü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.