Can_Sahin Decapat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 18 25 Ağustos 2019 #1 AOC G2590VXQ monitör ile G-Sync açılır mı? Ekran kartım RTX 2060.
Çözüm Fatih Işık 25 Ağustos 2019 Evet DisplayPort bağlantısı ile açabilirsiniz. Bu rehber yardımcı olur. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net
Evet DisplayPort bağlantısı ile açabilirsiniz. Bu rehber yardımcı olur. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2019 #2 Evet DisplayPort bağlantısı ile açabilirsiniz. Bu rehber yardımcı olur. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Evet DisplayPort bağlantısı ile açabilirsiniz. Bu rehber yardımcı olur. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net
PEŞTEMALLİ ARŞİMET Hectopat Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 25 Ağustos 2019 #3 Monitörünüzde FreeSync var onu kullanmanız yararınıza olur, G-Sync'de kullanabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi