AOC 24" G2460VQ6 G-Sync açma

Çınar Güleç

Centipat
Ben yakın bir zamanda PC toplamaya başladım ve ekran kartı olarak Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit modelini seçtim ancak bu monitörde G-Sync desteği yok, FreeSync desteği var.
Technopat'ta FreeSync destekli monitörlerin G-Sync açıldığını öğrendim eğer siz de bu monitörü kullanıyorsanız G-Sync özelliğini açabildiniz mi? Stabil bir şekilde çalıştı mı? Eğer çalışmadıysa FreeSync destekli G-Sync açılabilen bir monitör tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yakın bir zamanda PC toplamaya başladım ve ekran kartı olarak Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit modelini seçtim ancak bu monitörde G-Sync desteği yok, FreeSync desteği var.
Technopat'ta FreeSync destekli monitörlerin G-Sync açıldığını öğrendim eğer siz de bu monitörü kullanıyorsanız G-Sync özelliğini açabildiniz mi? Stabil bir şekilde çalıştı mı? Eğer çalışmadıysa FreeSync destekli G-Sync açılabilen bir monitör tavsiye eder misiniz?
sana tavsiye gerçek gsync destekli monitör alman. freesync li monitörlerde gsync açtığın zaman parlama sorunu oluyor. google dan araştırabilirsin ve bu amd ekran kartlarıylada yaşanılan bir sorun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı