AOC 2401 Monitör Driver

Wanates

Hectopat
Daha fazla  
MONITOR\AOC2401 Monitörün donanım kimliği bu ama bulamadım yazılımını. Mönitörün yanında CD geldi ama CD okuyucu yok. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Burada aşağıdan "Drivers and Software" kısmından yükleyebilirsiniz. Monitör yazılımından pek bir şey yapılamıyor, basit ayarlar değiştiriliyor olması lazım. Yani indirmeniz çok önemli değil ve gereksiz.

Burada aşağıdan "Drivers and Software" kısmından yükleyebilirsiniz. Monitör yazılımından pek bir şey yapılamıyor, basit ayarlar değiştiriliyor olması lazım. Yani indirmeniz çok önemli değil ve gereksiz.

Çözüm
İndirmenizi tavsiye etmem hocam. Monitörün renk ayarlarıyla oynayabileceğin basit bir yazılım geliyor ama sorun şu ekranın üzerine efekt atmış gibi yapıyor, doğal olmuyor. Monitörün üstündeki düğmelerden ayar yapmak daha sağlıklı.

indirmeden 144 hz yapma imkanı varmı acaba yazıdınızdan sonra indirmedim. ama forumlarda 144 almak için indirin yazıyor. 24g2u kullanıyorum. Windows ve nvidia da 120 görünüyor 1660TI DP

indirmeden 144 hz yapma imkanı varmı acaba yazıdınızdan sonra indirmedim. ama forumlarda 144 almak için indirin yazıyor. 24g2u kullanıyorum. Windows ve nvidia da 120 görünüyor 1660TI DP
Sanırım HDMI kablo kullanıyorsunuz. O maksimum 120 HZ verir. 144 için display kablo almanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı