AOC 2460PF DP Modda Monitörün Çalışmaması

Naezy

Hectopat
Daha fazla  
AOC 2460PF mönitörünü bugun aldım. HDMI port'da çalışıyor monitör DP'de çalışmıyor. Ekran kartım GTX 960.

Son düzenleyen: Moderatör:
DisplayPort ile tak çalışır.
DP zaten Display Port'un kısaltması :)

Diğer DP girişlerini deneyin. İmkan varsa başka bir ekran kartının DP girişiyle monitörü çalıştırmaya çalışın. Bilgisayar açılırken hangi girişten çalıştırıldığı yazıyor. DP yazısı geliyor mu ?

Birde bilgisayar açıkken DP kablosunu ekran kartına takmayın. Kapalıyken takıp daha sonra çalıştırın. Benim başıma geldi birkaç kere. Açıkken takınca görüntü gelmemişti. Kapatıp açıyordum düzeliyordu.

DP zaten Display Port'un kısaltması :)

Diğer DP girişlerini deneyin. İmkan varsa başka bir ekran kartının DP girişiyle monitörü çalıştırmaya çalışın. Bilgisayar açılırken hangi girişten çalıştırıldığı yazıyor. DP yazısı geliyor mu ?

Birde bilgisayar açıkken DP kablosunu ekran kartına takmayın. Kapalıyken takıp daha sonra çalıştırın. Benim başıma geldi birkaç kere. Açıkken takınca görüntü gelmemişti. Kapatıp açıyordum düzeliyordu.
Ben arkadaşın sadece HDMI kablosuyla denediğini sandım. O yüzden böyle yazdım. Display Port kablosu takıp denediğini bilmiyorum.

Aynı monitörü aylarca GTX 1070 ile birlikte DP ile takıp kullandım acaba ekran kartı sürücünüz güncel mi? Monitöre ait 1 adet driver mevcut o da kurulu mu? Monitör doğrudan AOC G2460P olarak gözükmesi lazım aygıtlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı