Aoc 2460PF Freesync Monitör Titreşim Sorunu

Frozer

Hectopat
Öncelikle ben AOC 2460PF Monitörünü aldım. Ekran kartımın modeli MSİ RX480 8GB, ekran kartımda Freesync özelliği olduğu için AOC'un 2460PF Freesync 144 Hz modelini aldım. Fakat AMD ekran kartı driverında Freesync özelliğini açınca ekranda titreşim ve bulutlanma oluyor Freesynci kapattığımda ise ekran düzeliyor bunun sebebi sizce nedir? Displayporttan bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuradaki anlatımı kullanıp monitörün beta sürücüsünü kurun. Bu sorunları hangi oyunlarda yaşıyorsunuz? Displayport sürümü nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuradaki anlatımı kullanıp monitörün beta sürücüsünü kurun. Bu sorunları hangi oyunlarda yaşıyorsunuz? Displayport sürümü nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hepsini yaptım kanka olmuyor, bütün driverlarım güncel.

PUGB LOL CSGO VE VİDEOLARDA OLUYOR TİTREME

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı