- Makaleler
- 2
Rahatsız edici bir olay. Resimle anlatsam daha iyi olur:Ghosting tam olarak nedir 12 yıldır laptop kullanıyorum
Rahatsız edici bir olay. Resimle anlatsam daha iyi olur:Ghosting tam olarak nedir 12 yıldır laptop kullanıyorum
Motion blur gibi miPiksellerin bir önceki sahnede takılı kalması.
+10 msG3'ün ghosting haricinde başka sorunları da var kesinlikle katılıyorum buna.
@550519 Hocamın attığı fotoğraftaki ufonun arkasında gözüken siyahlıklar Ghosting'tir.Ghosting tam olarak nedir 12 yıldır laptop kullanıyorum
Pek sayılmaz, M.Blur hareket halindeyken etrafın bulanıklaşmasına deniyor kabaca.Motion blur gibi mi
Aoc 24g2sae/bk hakkında ne dusunuyorsunPek sayılmaz, M.Blur hareket halindeyken etrafın bulanıklaşmasına deniyor kabaca.
Aoc 24g2sae/bk hakkında ne dusunuyorsunOyun için VA panel alman mantıksız olur.
IPS panel daha doğru bir tercih olur.
Bütçen yoksa ASUS VP249QGR varsa AOC 24G2SPU'ya bakabilirsin.
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA zorunlu ise alınabilir bir model onun haricinde pek önerilmiyor.Aoc 24g2sae/bk hakkında ne dusunuyorsun
Aoc 24g2sae/bk hakkında ne dusunuyorsun
Uzun ömürlü olsun yeterVA zorunlu ise alınabilir bir model onun haricinde pek önerilmiyor.
AOC 24g2sae/bk hakkında ne dusunuyorsun.
AOC 24g2sae/bk hakkında ne dusunuyorsun.
Odyssey ls24ag30anuxuf ile ls24ag300nuxuf arasinda ne fark varVA zorunlu ise alınabilir bir model onun haricinde pek önerilmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.