S Shouz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #2 Telefonunuzdan video alıp takip ederseniz daha isabetli olur bence. Artı 0 Eksi
KS KS KroX Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 98 11 Kasım 2023 #3 OverDrive'yi güçlüye aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
OverDrive'yi güçlüye aldım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Shouz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #4 Ghosting yok denecek kadar az iyi bence. Artı 0 Eksi
KS KS KroX Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 98 11 Kasım 2023 #5 Shouz dedi: Ghosting yok denecek kadar az iyi bence. Genişletmek için tıkla... Bazıları bunun yayılanan bir şey olduğunu söylüyor monitörü daha bugün aldım iade etmemi öneriyor musunuz? Artı 0 Eksi
Shouz dedi: Ghosting yok denecek kadar az iyi bence. Genişletmek için tıkla... Bazıları bunun yayılanan bir şey olduğunu söylüyor monitörü daha bugün aldım iade etmemi öneriyor musunuz?
S Shouz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #6 Ghosting yayılmaz hocam. O ölü piksel olmasın. O ölü piksel olmasın. KroX dedi: Bazıları bunun yayılanan bir şey olduğunu söylüyor monitörü daha bugün aldım iade etmemi öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bence iadelik bir şey yok. Artı 0 Eksi
Ghosting yayılmaz hocam. O ölü piksel olmasın. O ölü piksel olmasın. KroX dedi: Bazıları bunun yayılanan bir şey olduğunu söylüyor monitörü daha bugün aldım iade etmemi öneriyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bence iadelik bir şey yok.
KS KS KroX Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 98 11 Kasım 2023 #7 Shouz dedi: Ghosting yayılmaz hocam. O ölü piksel olmasın. O ölü piksel olmasın. Bence iadelik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Shouz dedi: Ghosting yayılmaz hocam. O ölü piksel olmasın. O ölü piksel olmasın. Bence iadelik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
S Shouz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #8 KroX dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
KroX dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek güle güle kullanın.
MertTR12 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.534 Çözümler 4 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #9 Bende bu monitörü düşünüyorum hocam renkler nasıl memnun musunuz hikayeli oyun çok oynarım rekabetçi umrumda değil. Artı 0 Eksi
Bende bu monitörü düşünüyorum hocam renkler nasıl memnun musunuz hikayeli oyun çok oynarım rekabetçi umrumda değil.
KS KS KroX Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 98 11 Kasım 2023 #10 MertTR12 dedi: Bende bu monitörü düşünüyorum hocam renkler nasıl memnun musunuz hikayeli oyun çok oynarım rekabetçi umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Önceden VG279 kullanıyordum ondan çok da bir farkını ben göremedim açıkçası (hiç monitör ayarı yapmadım) ama 4800 TL e bundan daha iyi bir monitör bulacağınızda zannetmiyorum alınabilir. Artı 0 Eksi
MertTR12 dedi: Bende bu monitörü düşünüyorum hocam renkler nasıl memnun musunuz hikayeli oyun çok oynarım rekabetçi umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Önceden VG279 kullanıyordum ondan çok da bir farkını ben göremedim açıkçası (hiç monitör ayarı yapmadım) ama 4800 TL e bundan daha iyi bir monitör bulacağınızda zannetmiyorum alınabilir.