AOC 24G2SPU/BK ghosting ve ışık sızması testi sonuçları nasıl?

Ghosting değeri diye bir şey yok. UFO testini açıp hareket eden UFO'nın kenarlarında ghosting var mı diye kontrol edersiniz olay biter.
Ghosting değerinden kastığım fotoğraflarda attığım ghosting fazla mı yoksa normal mi?

Katılıyorum. Ghosting çekilen fotoğrafla veya videoyla anlaşılmaz. Gözünüzle takip etmeniz gerekmekte.
Çıplak gözle baktığımda hiçbir şey göremiyorum hocam fakat çoğu kişi fotoğraf ya da video aracılığıyla bakın diyor.

Ghosting değerinden kastığım fotoğraflarda attığım ghosting fazla mı yoksa normal mi?

Çıplak gözle baktığımda hiçbir şey göremiyorum hocam fakat çoğu kişi fotoğraf ya da video aracılığıyla bakın diyor.

Hocam oyunları kamerayla oynamayacaksınız. Gözünüzle ne görüyorsanız durum ondan ibarettir.

Katılıyorum. Ghosting çekilen fotoğrafla veya videoyla anlaşılmaz. Gözünüzle takip etmeniz gerekmekte.
Budur. Kamera işin içine girince gerçekçi test yapmanız zorlaşır. En iyisi gözünüzle temiz UFO görüyor musunuz onu kontrol etmek.

Hocam oyunları kamerayla oynamayacaksınız. Gözünüzle ne görüyorsanız durum ondan ibarettir.
Budur. Kamera işin içine girince gerçekçi test yapmanız zorlaşır. En iyisi gözünüzle temiz UFO görüyor musunuz onu kontrol etmek.
Çıplak gözle kontrol ettiğimde tertemiz hocam, dediğinize göre ghosting yok monitörümde. Yardımlarınız için teşekkür ederim, başınızın etini yediysem ya da gerdiysem kusuruma bakmayın. İyi forumlar hocam.

Çıplak gözle kontrol ettiğimde tertemiz hocam, dediğinize göre ghosting yok monitörümde. Yardımlarınız için teşekkür ederim, başınızın etini yediysem ya da gerdiysem kusuruma bakmayın. İyi sosyaller hocam.

Yok hocam lafı mı olur? Güzel günlerde kullanın. Aynı monitör bende de mevcut 6 aydır kullanıyorum. Bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

Yok hocam lafı mı olur? Güzel günlerde kullanın. Aynı monitör bende de mevcut 6 aydır kullanıyorum. Bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim.
Hocam aklıma takılan başka bir şey daha var: monitörün özelliklerinde düşük input lag modu var deniliyor fakat ben monitör ayarlarından ya da driverdan baktığım zaman bulamadım ayarı, sizde var mı bu ayar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı