AOC 24G2SPU 1 ölü piksel nedeniyle iade edilmeli mi?

Maalesef ki sizin bahtsızlığınız hocam çünkü aldığınız ürün gayet iyi bir monitör hatta benim önerim ile almıştınız yanlış hatırlamıyorsam.
Ölü piksel çoğalan bir şey ama.
Ölü pikseller tipik olarak kendi başlarına yayılmaz veya çoğalmaz. Yanlış bilgi yaymayın.

Monitör başka hiçbir yerde yok, üst model verme gibi bir olay olacağını da düşünmüyorum maalesef...

Maalesef ki sizin bahtsızlığınız hocam çünkü aldığınız ürün gayet iyi bir monitör.

Ölü pikseller tipik olarak kendi başlarına yayılmaz veya çoğalmaz. Yanlış bilgi yaymayın.
okuduğum deneyimlere göre kimisinde hiç çoğalmamış ölü pikselim olduğumu unuttum yazanlar var, kimi insanlarda zamanla büyüyüp ekranın ortasına kadar geldiğin söylemiş. Kesin bir bilgi olmadığı için birazcık şans işine kalıyor ve kafamı karıştıran nokta da orası

En azından bedavaya tamir ederler. Bir hayli komik olur orası ayrı.
şu an iki seçeneğim var ya iade edip Lenovo g24-20 alıcam ya da bunu kullanmaya devam edicem. Ben bu şansla ne alırsam alayım temiz bir şey bulamayacağım galiba

Ölü piksel çoğalan bir şey ama.
6 senedir TN panel AOC g2460pf model bir monitör kullanıyorum. 1 tane ölü pikseli vardı alırken bilerek aldım. Neredeyse yarı yarı fiyatına almıştım. Hâlâ kullanıyorum, yayılma, panel bozma gibi bir sıkıntısı olmadı. Bunu kim uydurdu bilmiyorum ama sağlam eğleniyordur şu an kesinlikle. Ölü pikseli arada sırada görüyorum. Bayağı da ekranın ortasına gelen bir noktada olmasına rağmen çok nadir görüyorum.

hocam dediğim gibi tarayıcıdaki sekmelerin hizasında sol üstte tek bir nokta şeklinde çoğu renkte gözüküyor ama soluk bir şekilde gözüküyor. monitörden genel olarak memnunum ama yine de kararsızım

hocam dediğim gibi tarayıcıdaki sekmelerin hizasında sol üstte tek bir nokta şeklinde çoğu renkte gözüküyor ama soluk bir şekilde gözüküyor. monitörden genel olarak memnunum ama yine de kararsızım
Aslında olay şu; Ölü piksel kusur mu? Evet, kusur. Monitörü iade etmeli misiniz? Kusurlu bir ürün olduğu için evet. Eğer ölü pikselli bir ürün olduğunu bilerek fiyatının altına alınmıyorsa iade etmek pek tabi hakkınız.

Hocam incelemesini izledim, çok hoşuma gitti. Sinerjiden almaya çekindim açıkçası iade almazlar diye çok yorum okumuştum. Şu an sizinle aydınlandım. Velhasıl almadım. Stok bitti. Takıntılı gibi distribütörleri filan aradım yok hocam bu monitör hiçbir yerde. Beklemeyi düşünüyorum stok için bu hafta da. İşte dün bir umut itopyada stok var diye ibare gördüm. Meğerse sizinmiş bugün sordurtmuştum satışı gerçekleşti dedi. 1 ölü piksel zamanla görmeyeceğin bir şey haline gelir ama ilk aşamada can sıkar diye düşünüyorum. Sizin bileceğiniz iş tabiki ama iade ederseniz Amazon müşteri temsilcisine bu modeli talepte bulunun. Ben kaç gündür müşteri temsilcisine teyit ettiriyorum. Gelir filan diyor. Siz de yaparsanız birlikten kuvvet doğar adlı çalışma olabilir. Ama en son tepemin tası atarsa onun bir abisi 240 Hz 0.5ms AOC 24G2ZU alacağım. Bir haftadır stok takibinden kör oldum

hocam siz adeta ben olmuşsunuz tepemin tası atmasına az kalmıştı fakat kendimi durdurdum. Bu monitörle de aramda bir bağ oluştu, bunun için uğraştım durdum ama nasip olmuyor sanki bir türlü anlamıyorum. Stok geleceğine de inan hiç umudum yok. Türkiyedeki son 24g2spu yu da bahtsızlığımla alıp devrini kapatmış olabilirim

evet gerçekten biraz daha ucuz bir fiyata ve bu kusuru bilerek alsam sanırım hiçbir problem olmaz ve içim de gayet ferah olur.

Niye stok gelmesin hocam? Üretimi filan mı durduruldu? Bilginiz varsa boşa beklemeyim. Ruhastasına döndüm ha geldi ha gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…