AOC 24G2spu alınır mı?

xScpit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GİGABYTE H510M H
RTX 3050
İNTEL İ3 10105F
16 GB RAM
500 GB M2 SSD
2 TB HARD DİSK
WİNDOWS 10 PRO
Meslek
Kalite Kontrol Uzmanı
Dün Technopat YouTube kanalında bu monitörün inceleme videosunu izledim. Beni tatmin etti ama aklımda bir monitör daha takıldı, Dell markasının G2422HS modeli, sizce hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani hocam hangisini almalıyım?

Dün Technopat YouTube kanalında bu monitörün inceleme videosunu izledim. Beni tatmin etti ama aklımda bir monitör daha takıldı, Dell markasının G2422HS modeli, sizce hangisi alınır?
Geçen hafta saint luca nın tavsiyesi ile aldım.renkler ve akıcılık muazzam.yalnız içinden çıkan display port kablosu çok kaliteli değil.benim paugge 2.1 hdmi vardı onu taktım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230213_011317.jpg
    IMG_20230213_011317.jpg
    581,5 KB · Görüntüleme: 90
Geçen hafta saint lucanın tavsiyesi ile aldım. Renkler ve akıcılık muazzam. Yalnız içinden çıkan DisplayPort kablosu çok kaliteli değil. Benim Paugge 2.1 HDMI vardı onu taktım.

AOC'un DP kabloları güzel aslında şu ana kadar 3 tane kablosunu gördüm o modelde farklı olabilir ama belki.
Kendimde 24G2U kullanıyorum HDMI de DP da güzel.

Geçen hafta saint lucanın tavsiyesi ile aldım. Renkler ve akıcılık muazzam. Yalnız içinden çıkan DisplayPort kablosu çok kaliteli değil. Benim Paugge 2.1 HDMI vardı onu taktım.

G-SYNC desteğı alabiliyor musunuz?

AOC'un DP kabloları güzel aslında şu ana kadar 3 tane kablosunu gördüm o modelde farklı olabilir ama belki.
Hocam Battlefield 2042 de acayip laglar yaşadım.önce monitör den sandım daha sonra benim hdmi ile değiştirdikten sonra düzeldi.hikaye tabanlı oyunlarda sorun yaşatmadı ancak online fps lerde pek güzel netice vermedi.

G-SYNC desteğı alabiliyor musunuz?
Ekran kartım rx6600.

Hocam Battlefield 2042 de acayip laglar yaşadım. Önce monitörden sandım daha sonra benim HDMI ile değiştirdikten sonra düzeldi. Hikaye tabanlı oyunlarda sorun yaşatmadı ancak Online FPS'lerde pek güzel netice vermedi.

Kargodan dolayı sorun olmuş olabilir sorunuz kablodaymış Allah'tan :D

Hocam Battlefield 2042 de acayip laglar yaşadım. Önce monitörden sandım daha sonra benim HDMI ile değiştirdikten sonra düzeldi. Hikaye tabanlı oyunlarda sorun yaşatmadı ancak Online FPS'lerde pek güzel netice vermedi.

Ekran kartım RX6600.

GTX 1650 ile FreeSync üzerinden G-SYNC açabiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı