AOC 24G2SPU/BK 23,8 165Hz yerine AOC C24G42e 23.6 180Hz değişim öneriliyor

Hocam büyük ihtimal CU34G2XP kabul edeceğim 24G2SPU göre çok daha üst seviye bir monitör beğenmesem bile bir zararım olmaz diye düşünüyorum sıfırı 14K CU34G2XP 2K ultrawide keşke 27 inç olsaydı ama kabul etmeyi düşünüyorum.

Onayladım teklifi 3. teklifte parayı iade edebilirler veya daha düşük bir model teklifi gelebileceğinden dolayı onaylamak daha mantıklı geldi kalite olarak benimkinin daha üstünde her türlü tek kötü yanı dediğim gibi boyutuydu.

Ben de kendime monitör alacağım gelen monitörü artık kullanırım başka bir şey yaparım bilmiyorum ama monitörsüz kalmak pek istemiyorum hayırlı olsun size şimdiden.

Ben de kendime monitör alacağım gelen monitörü artık kullanırım başka bir şey yaparım bilmiyorum ama monitörsüz kalmak pek istemiyorum hayırlı olsun size şimdiden.

Sağ olun hocam normalde bende yeni sistem dizdiğim için monitör alacaktım yeni 2K bu 24G2SPU yan monitör yapacaktım ama garanti işi çıkınca yattı biraz yeni gelen monitörü beğenmesem bile en kötü elden çıkarırım diye düşünüyorum.

Hocam büyük ihtimal CU34G2XP kabul edeceğim 24G2SPU göre çok daha üst seviye bir monitör beğenmesem bile bir zararım olmaz diye düşünüyorum sıfırı 14K CU34G2XP 2K ultrawide keşke 27 inç olsaydı ama kabul etmeyi düşünüyorum.

Onayladım teklifi 3. teklifte parayı iade edebilirler veya daha düşük bir model teklifi gelebileceğinden dolayı onaylamak daha mantıklı geldi kalite olarak benimkinin daha üstünde her türlü tek kötü yanı dediğim gibi boyutuydu.
Monitör geldikten sonra Osd menüsüne girip Overdrive ayarını medium yapın.

Monitör geldikten sonra OSD menüsüne girip OverDrive ayarını medium yapın.

Hocam başka ayarlamam gereken şeyler var mıdır bir de fazla ghosting falan olabilir mi VA panel kullanmadığım için bilmiyorum.

Hocam başka ayarlamam gereken şeyler var mıdır bir de fazla ghosting falan olabilir mi VA panel kullanmadığım için bilmiyorum.
Renk ayarları üniteden üniteye göre değişir.

Rehberden yardım alabilirsiniz.

Sağ olun yocam rehberi inceleyip monitör elime ulaştığında ayarlarını yaparım.

Merhaba hocam CU34G2XP panel üreticisine ne panel olduğuna dair bir bilgi bulamadım iyi midir paneli ve monitör beni memnun eder mi ayrıca FPS oyunlarına girdiğim zaman ben eski monitörümdeki gibi 16:9 veya 4:3 oyun oynayabilir miyim hiç 24 inç üstü monitör kullanmadığım için bilmiyorum.

@bluerr birde hocam benim eski IPS monitörümle renk kalitesi arasında çok fark hisseder miyim VA'ya geçişte.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı