AOC 24G2SPU/BK 23,8 165Hz yerine AOC C24G42e 23.6 180Hz değişim öneriliyor

Dedigim gibi, 24G42e veya biraz zorlarsanız 25G3zm en iyi secenekleriniz. Direkt VA istemiyorum demeniz kotu olmus cunku 25G3zm gibi bir canavarda var.

Hocam aslında VA kaliteli bir monitör olabilir fakat genelde piyasadaki çoğu VA panelde ghosting ve görüntü kalitesi IPS göre daha düşük oluyor o yüzden biraz endişeliyim.

Hocam aslında VA kaliteli bir monitör olabilir fakat genelde piyasadaki çoğu VA panelde ghosting ve görüntü kalitesi IPS göre daha düşük oluyor o yüzden biraz endişeliyim.

Yukarida detayli testlerini ve incelemelerini attim 25G3ZM'nin. Ordan bakabilirsiniz, dedigim gibi oldukca iyi bir VA. Rekaberci oyunlarda bile uzmez.

Yukarida detayli testlerini ve incelemelerini attim 25G3Zm'nin. Oradan bakabilirsiniz, dedigim gibi oldukca iyi bir VA. Rekaberci oyunlarda bile uzmez.

Hocam görüntü kalitesi olarak ne kadar fark vardır benim eski monitörümle bir de fiyat bir tık fazla 2 3K gibi fazla fiyatı var zor gibi.

Hocam görüntü kalitesi olarak ne kadar fark vardır benim eski monitörümle bir de fiyat bir tık fazla 2 3K gibi fazla fiyatı var zor gibi.

Zorlarsaniz veriyorlar hocam, tabii 24G42E isteyebilirsiniz vermemek icin diretirlerse. Gayet iyi bir renk gamutu sunuyor.

Zorlarsaniz veriyorlar hocam, tabii 24G42e isteyebilirsiniz vermemek icin diretirlerse. Gayet iyi bir renk gamutu sunuyor.

Bakalım ne cevap verecekler ilk onayda monitör modeli talebinde bulunmadım bakalım ne verecekler teklif.

CU34G2XP/BK / AOC hocam bu monitörü teklif verdiler ne yapsam kararsız kaldım büyük olduğu için kararsızım rekabetçi oyunlarda sıkıntı olabilir.

Son düzenleme:
Bakalım ne cevap verecekler ilk onayda monitör modeli talebinde bulunmadım bakalım ne verecekler teklif.

CU34G2XP/BK / AOC hocam bu monitörü teklif verdiler ne yapsam kararsız kaldım büyük olduğu için kararsızım rekabetçi oyunlarda sıkıntı olabilir.

itiraz et, birkac kez daha teklif vermelerini bekle. Eger 24G42E veya 25G3ZM soylememislerse. 24G42E veya 25G3ZM iste. Oncelik 25G3ZM olsun.

CU34G2XP iyi bu arada. 24G2sp yerine tercih edilebilir. Rekabetçi için bir şey diyemeyeceğim. Ultrawide ile oynaması zor olur.

Hocam dediğim gibi özellik bakımından çok hoşuma gitti monitör 3440x1440 olması 180Hz olması ama işte şu 34 inç olması beni endişelendiriyor bu monitör benim kendi monitörümün 3 katı fiyatında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı