AOC 24G2SPU/BK 23.8" görüntü pikselimsi geliyor

584754

Decapat
Makaleler
2
Excalibur laptoptan masaüstüne geçtim ve fark ettim ki monitörde yazılara filan baktığımda pixelleştiğini görebiliyorum (ekteki AOC yazılı fotoğrafı yakınlaştırırsanız görebilirsiniz pixel olduğunu). Monitör ayarlarıyla vs. oynamayı da denedim ama fark ettim ki bazı ayarlara giremiyorum. Mesela görüntü iyileştirme, resim ayarları vs. neden öyle bilmiyorum. Ayrıca arkaplanın kalitesi kötüleşiyor sağ alta doğru indikçe. 5600₺'ye almıştım. Sizce iade etmeli miyim? Resimler ektedir:

(1920x1080)

20230921_192711.jpg
20230921_191603.jpg

Normal kullanımda rahatsız etmiyor. Oyun oynarken vs. hiç olmuyor zaten.

Bu monitörü buldum hepsiburadada, keşke 50 tl daha verip bunu alsaydım dedirtti. 1440p + 27 inç + 155hz + 1ms, öneririm.

Fakat iade etmeyi düşünmüyorum şu anki monitörümü, büyük ihtimalle laptoptan masaüstüne geçtiğim için öyle hissettiriyor.
Hocam bu attığınız 2k VA panel, Pivot, yükseklik ayarı ve hoparlörü yok. Kendim deneyimlemedim ama 2k monitörde full hd ayarlarda oyun oynarsanız görüntünün bozulduğunu söylüyorlar bu durum canınızı daha çok sıkabilir. Yok zaten 2k ayarlarda oynayacağım diyorsanız en başta full hd monitör almak biraz yanlış olmuş olur.

Hocam bu attığınız 2k VA panel, Pivot, yükseklik ayarı ve hoparlörü yok. Kendim deneyimlemedim ama 2k monitörde full hd ayarlarda oyun oynarsanız görüntünün bozulduğunu söylüyorlar bu durum canınızı daha çok sıkabilir. Yok zaten 2k ayarlarda oynayacağım diyorsanız en başta full hd monitör almak biraz yanlış olmuş olur.
Yok hayır va panel olduğunu bilmiyordum hocam, zaten sistemim 1080p dışında desteklemiyor, ben sandım ki 1440p + ips panel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı